loading...
هفت آسمون
s201311 بازدید : 126 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

کتاب-اصول و روشهای پروپوزال نویسی

کتاب-اصول و روشهای پروپوزال نویسیدسته: جزوات دانشگاهی 
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: pdf 
حجم فایل: 2224 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 100 

این فایل در چند بخش مختلف تهیه شده و درمورد اصول و روشهای پروپوزال نویسی می باشد که بسیار کامل و جامع می باشد

 

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

 

 

کتاب-اصول و روشهای پروپوزال نویسی


شیوه نگارش طرحنامه پژوهشی (پروپوزال)

 

 

 

 بسیاری از دانشجویان و پژوهشگران تازهکار، درک درستی از معنا، کارکرد و اهمیت پروپوزال پژوهشی ندارند.کیفیت پژوهش، نسبت مستقیمی با کیفیت پروپوزال دارد. پروپوزال بد حتی اگر به تصویب هم برسد، پروژه را خراب می کند. پروپوزال خوب، برعکس نه تنها موفقیت پروژه را نوید میدهد، بلکه کمیته پروژه را نیز در به رسمیت شناختن شما به عنوان پژوهشگری توانا تحت تأثیر قرار میدهد. هدف از پروپزال پژوهشی آن است که دیگران باور کنند که شما قصد انجام پروژه پژوهشی ارزشمندی را در سر دارید و شایسته انجام آن هستید و برنامه کاری مناسبی برای تکمیل آن دارید. اصولاً هر پروپوزال پژوهشی باید همه عناصر کلیدی مندرج در فرآیند پژوهشی را داشته باشد و اطلاعاتی کافی را به خواننده بدهد تا بتواند به ارزیابی پژوهش پیشنهادی بپردازد.

 

 

 

 همه پروپوزالهای پژوهشی، صرف نظر از حوزه پژوهش و روشی که برای انجام آن بر میگزینند، باید به سه پرسش زیر پاسخ دهند:

 

 

 

 -۱ آنچه که میخواهید انجام دهید، چیست؟

 

 

 

 -۲ چرا میخواهید آن را انجام دهید؟

 

 

 

 -۳ چگونه آن را انجام خواهید داد؟

 

 

 

 پروپوزال باید حاوی اطلاعاتی باشد که خوانندگانش متقاعد شوند که شما ایده پژوهشی مهمی در سر دارید، دریافت درستی از ادبیات موضوع و مباحث مهم مربوط به آن دارید و در نهایت آنکه روش شما روشی معتبر است.

 

 

 

 کیفیت پروپوزال پژوهشی شما نه تنها به کیفیت پروژه پیشنهادی، بلکه به چگونگی نگارش پروپوزال شما بستگی دارد. این خطر وجود دارد که یک پروژه پژوهشی خوب به دلیل آنکه پروپوزال آن نگارش خوبی ندارد، رد شود. از این رو، به صلاح است که نگارش شما منسجم، روشن و برانگیزاننده باشد. هدف از این موضوع، تمرکز شیوه نگارشی پروپوزال است و نه نحوه بسط ایدههای پژوهشی.

 

 

 

 

 

 

 

عنوان

 

 

 

 عنوان پژوهشی باید مختصر و توصیفگر باشد. برای مثال میتوان عبارت “پژوهشی درباره ……” را به کار نبرد. عنوانها اغلب بر حسب کارکرد پژوهش بیان می شوند، زیرا چنین عنوانهایی به روشنی نشان دهنده متغیرهای مستقل و وابسته هستند. با وجود این، در صورت امکان، عنوانی روشنگر و جذاب انتخاب کنید. یک عنوان خوب نه تنها توجه خواننده را جلب میکند، بلکه باعث میشود او جهتگیری مثبتی به پروپوزال پیدا کند.

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

 

 

 

چکیده خلاصه کوتاهی از کل پروپوزال است که نباید بیش از حدود ۳۰۰ کلمه باشد. چکیده باید شامل بیان مسئله، ضرورت پژوهش، فرضیه(در صورت وجود)، روش و یافتههای اصلی پژوهش باشد. توصیف روش میتواند شامل طراحی، روال کار، نمونهگیری و ابزار مورد استفاده باشد.

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه 

 

 

 

هدف اصلی از نگارش مقدمه، ایجاد پیشینه یا بستر لازم برای مسئله پژوهشی شماست. چگونگی صورتبندی مسئله پژوهش، شاید بزرگترین مشکل نگارش پروپوزال باشد. اگر مسئله پژوهش در بستر ادبیاتی عام و پریشان شکل گرفته باشد، در آن صورت بی مایه و غیرجالب مینماید، اما اگر همان مسئله در بستر حوزه پژوهشی بسیار دقیق و روزآمدی جای گرفته باشد، آنگاه اهمیتش آشکار خواهد شد.

 

 

 

 متأسفانه قانون خاصی برای چگونگی نگارش پاراگراف آغازین که هم جالب و هم روشنگر باشد، وجود ندارد. این امرتا حدود زیادی به خلاقیت شما و عمق درکی که از جوانب مسئله دارید بستگی دارد، و اینکه تا چه حدی میتوانید به نحوی روشن، به مسئله پژوهش بیندیشید.

 

 

 

 با وجود این، بکوشید نخست مسئله پژوهش خود را یا بر بستری از حوزهای داغ و امروزی جای دهید یا بر حوزهای قدیمیتر که هنوز زنده و مورد توجه است.

 

 

 

 دوم آنکه لازم است پیشینه تاریخی مختصر اما درخوری به دست دهید. سوم آنکه، بستری امروزین فراهم آورید چنانکه در چنین بستری، مسئله پژوهش پیشنهادی شما جایگاهی محوری پیدا کند و در نهایت باید بازیگران کلیدی را شناسایی کنید و به مربوطترین و نمایانندهترین موارد و مطالب منتشر شده اشاره کنید. خلاصه آنکه بکوشید مسئله پژوهشتان را تا حد امکان برجسته سازید و در عین حال اهمیتش را توضیح دهید.

 

 

 

 مقدمه معمولاً با عبارتی کلی درباره حوزه مسئله پژوهش و تمرکز بر مسئلهای خاص آغاز میشود. به دنبال آن نیز توجیه یا دلیل منطقی پرداختن به چنین مطالعهای میآید. مقدمه معمولاً موارد زیر را در بر میگیرد:

 

 

 

 -۱ بیان مسئله پژوهش، که اغلب با عنوان هدف از پژوهش نیز نام برده می شود.

 

 

 

 -۲ فراهم آوردن بستر وآرایش صحنه برای مسئله پژوهشتان، به نحوی که ضرورت و اهمیت آن را نشان دهد.

 

 

 

 -۳ ارائه دلیل منطقی مطالعه پیشنهادی و نشان دادن چرایی ارزشمندی انجام آن.

 

 

 

 -۴ شرح مختصر مباحث عمده و مسائل فرعیای که پژوهشی به آنها میپردازد.

 

 

 

 -۵ شناسایی متغیرهای مستقل و وابسته آزمایش یا مشخص کردن پدیدهای که میخواهید مطالعه کنید.

 

 

 

 -۶ بیان فرضیه یا نظریه(اگر وجود دارد). در پژوهشهای اکتشافی یا پدیدار شناختی، نیازی به داشتن فرضیه نیست(لطفاً فرضیه را با گمانههای آماری بی اهمیت اشتباه نگیرید).

 

 

 

 -۷ تعیین حدود یا مرزهای پژوهش پیشنهادی برای رسیدن به تمرکزی روشن.

 

 

 

 -۸ ارائه تعاریفی از مفاهیم کلیدی(این مورد اختیاری است).

 

 

 

 

 

 

 

مرور ادبیات پژوهش

 

 

 

 گاهی مرور ادبیات پژوهش در بخش مقدمه جای میگیرد. با وجود این، بیشتر تصمیمگیران و تصویبکنندگان پروپوزالها ترجیح میدهند بخش جداگانهای به این امر اختصاص یابد که در آن، مروری کلی بر ادبیات پژوهش انجام شده باشد. مرور ادبیات پژوهش کارکردهای مهمی دارد از جمله:

 

 

 

-۱ این اطمینان را فراهم میآورد که شما آنچه را که پیش از این گفته شده است، تکرار نخواهید کرد.

 

 

 

 -۲ به کسانی که شالوده پژوهش شما را بنیان نهادهاند، اعتبار میبخشید.

 

 

 

 -۳ دانش شما را پیرامون مسئله پژوهشی، نشان میدهد.

 

 

 

 -۴ درک شما را از مباحث پژوهشی و نظری مربوط به مسئله پژوهش نشان میدهد.

 

 

 

 -۵ توانایی شما را در ارزیابی انتقادی اطلاعات ادبیات مربوط به موضوع، آشکار میکند.

 

 

 

 -۶ توانایی شما را در ترکیب و سنتز ادبیات موجود نشان میدهد.

 

 

 

 -۷ دریافتهای نظری جدید به دست میدهد یا الگوی جدید ارائه میکند که همان چهارچوب مفهومی پژوهشتان است.

 

 

 

 -۸ خوانندهتان را متقاعد میکند که پژوهش، پیشنهادی در غنیسازی ادبیات موضوع مشارکتی مهم و بنیادی خواهد داشت(یعنی مشکل نظری مهمی را حل یا شکاف بزرگی را در ادبیات مورد نظر پر میکند).

 

 

 

 

 

 

 

بیشتر پژوهشگران تازه کار در مرور ادبیات تحقیق، دچار این مشکلات هستند:

 

 

 

 -۱ فقدان سامان و ساختار

 

 

 

 -۲ فقدان تمرکز، وحدت و انسجام

 

 

 

 -۳ تکراری بودن

 

 

 

 -۴ کوتاهی در ذکر مقالات و آثار پر نفوذ

 

 

 

 -۵ ناتوانی در همراهی با پیشرفت های جدید

 

 

 

 -۶ ناتوانی در ارزیابی انتقادی مقالات و آثار ذکر شده

 

 

 

 -۷ ذکر منابع نامربوط و نامعتبر

 

 

 

 -۸ وابستگی بیش از حد به منابع دست دوم

 

 

 

 

 

 

 

در صورت وجود هر یک از نقایص بالا در پروپوزال، بعدها با مشکل مواجه خواهید شد.

 

 

 

 راههای گوناگون برای تنظیم ادبیات پژوهش وجود دارد. برای آنکه مرور ادبیات پژوهشتان نظم و انسجام یابد، از تیترهای فرعی استفاده کنید. برای مثال، پس از اشاره به اهمیت حوزه پژوهشیتان و وضیعت کنونی پیشرفت های این حوزه، میتوانید زیر بخشهای متعددی را به مباحث مرتبط اختصاص دهید. از جمله: الگوهای نظری، ابزار اندازهگیری، تفاوتهای فرهنگی و جنسیتی و غیره.

 

 

 

 به خاطر داشتن این نکته سودمند است که شما میخواهید داستانی برای مخاطبانی نقل کنید. بکوشید این داستان را به گونهای برانگیزهاننده و درگیرکننده نقل کنید، حوصله آنان را سر نبرید، زیرا ممکن است منجر به رد پروپوزال احتمالاً ارزشمند شما شود.(فراموش نکنید که ارزیابان پروپزال ما نیز به هر حال انسان هستند).

 

 

 

 

 

روش

 

 

 

 بخش روش بسیار مهم است زیرا نشان میدهد که شما چگونه به مسائل پژوهش میپردازید. این بخش نشاندهنده برنامه کاری شماست و فعالیتهای ضروری برای کامل شدن پروژه را شرح میدهد.

 

 

 

 اصل راهنمای نگارش بخش روش این است که باید در بردارنده اطلاعات کافی باشد تا خواننده بتواند تعیین کند که آیا روش شما معتبر است یا نه. حتی برخی می گویند که پروپوزال خوب باید واجد چنان جزئیاتی باشد که پژوهشگر صلاحیتدار دیگری نیز بتواند آن پروژه را به انجام برساند.

 

 

 

 لازم است نشان دهید که از روشهای جایگزین نیز شناختی کافی دارید، و بر اساس این شناخت به گونهای از روش خود دفاع کنید که گویی مناسبترین و معتبرترین راه پرداختن به مسئله پژوهشی است.

 

 

 

 لطفاً توجه داشته باشید که ممکن است روش پژوهش کیفی بهترین پاسخ را به مسئله پژوهشیتان بدهد. اما از آنجا که جریان غالب پژوهشگری هنوز هم علیه پژوهشهای کیفی به ویژه انواع پدیدار شناختی آن دچار پیشداوری است، لازم است که روش کیفیتان را به خوبی توجیه کنید. علاوه بر این چون تحلیل کیفی ملاکها و رسوم چندان تثبیت شده و پذیرفته شدهای ندارد، بخش روش پروپزال شما باید بسیار پرداختهتر و پختهتر از آنچه که در سنتپژوهشیهای کمی نیز است باشد.

 

 

 

 مهمتر آنکه، فرایند گردآوری دادهها در پژوهشهای کیفی در مقایسه با پژوهشهای کمی تأثیر بسیار بیشتری بر نتایج پژوهش میگذارد. به همین دلیل توصیف چگونگی جمعآوری و تحلیل دادهها، توجه و دقت بسیاری میطلبد (شیوه نگارش بخش روش برای پژوهشهای کیفی، موضوعی است در خور مقالهای دیگر).

 

 

 

 اما بخش روش در پژوهشهای کمی عموماً باید دارای بخشهای زیر باشد:

 

 

 

 -۱ طراحی- آیا روش شما مطالعهای پرسشنامهای است یا تجربهای آزمایشگاهی؟ کدام گزینه را برمیگزینید؟

 

 

 

 -۲ سوژهها یا نمونهها – چه کسانی در بررسی شما مشارکت میکنند؟ از چه نوع نمونهگیری استفاده میکنید؟

 

 

 

 -۳ ابزار – چه نوع ابزار اندازهگیری یا پرسشنامه را بکار میبرید؟ آیا آنها را انتخاب میکنید؟ آیا آنها معتبر و قابل اعتمادند؟

 

 

 

 -۴ روال بررسی – چه برنامهای برای انجام بررسیتان دارید؟ چه فعالیتهایی خواهید کرد؟چقدر طول خواهد کشید؟

 

 

 

 

 

نتایج

 

 

 

 

 

روشن است که در مرحله پروپوزال، نتیجهای نمیتوانید داشته باشید. اما لازم است که تصویری از نوع دادههایی که میخواهید گرد آورید، و شیوههای آمارگیریای که به کار خواهید برد داشته باشید تا بتوانید به مسئله پژوهش پاسخ دهید یا فرضیهتان را به محک آزمایش درآورید.

 

 

 

 

برآورد زمان و هزینه

 

 

 

 ملاکها و معیارهای چندان دقیقی برای تعیین زمان و هزینه مورد نیاز پژوهش در پروپوزال وجود ندارد. اما یک اصل مهم در این زمینه وجود دارد و آن این است که زمان و هزینه پیشنهادی تا حد امکان باید با ذکر جزئیات و زیربخشهای متناسب با کل پژوهش ذکر شود. به عنوان مثال میتوان کل پژوهش را به سه یا چهار مرحله تقسیم کرد، بدین گونه: مرحله اول: تعیین جامعه آماری و نمونهها، مرحله دوم : تنظیم پرسشنامه (یا آماده سازی لوازم آزمایش)،

 

 

 

 مرحله سوم : پیمایش، مرحله چهارم : تحلیل دادهها و نتیجهگیری. به نسبت حجم جامعه آماری و تعداد همکاران طرح میتوان زمانی را به هر یک از این مراحل اختصاص داد و آن را در جدولی که امکان مقایسه آسان مراحل در آن وجود دارد تنظیم کرد. برای ارائه بودجه پیشنهادی نیز میتوان یا بر اساس الگوی مرحلهای اقدام کرد یا بر اساس میزان کاری که مجری یا مجریان طرح بر حسب نفر/ساعت انجام خواهند داد. بهتر است در هر دو حالت، هزینههای جنبی از قبیل سفر، تجهیزات و غیره نیز به صورت جداگانه ذکر شود.

 

 

 

 

 

 

 

مذاکره

 

 

 

 پس از پایان نگارش پروپوزال و ارائه آن به هیأت تصمیم گیرنده، بهتر است مذاکرهای حضوری نیز با آنان برای توجیه و دفاع از پروپوزال انجام شود. بسیار مهم است که خوانندگان شما متقاعد شوند که پژوهش تأثیر بالقوه مهمی بر پیشرفتهای آن حوزه پژوهش خواهد داشت. لازم است حس اشتیاق و اطمینان خود را بدون بزرگنمایی مزیتهای پروپوزال، منتقل کنید. به همین دلیل نیز باید به محدودیتها و ضعفهای پژوهش پیشنهادی اشاره کنید که البته بهمرور زمان بر طرف خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

خطاهای رایج در پروپوزال نویسی

 

 

 

 

 

 

 

-۱ ناتوانی در ارائه بستری مناسب برای تنظیم مسئله پژوهش.

 

 

 

 -۲ ضعف در تعیین شرایط محدود کننده پژوهش.

 

 

 

 -۳ ضعف در ذکر منابع راهنما.

 

 

 

 -۴ ناتوانی در ارائه درست نحوه مشارکت نظری و تجربی دیگر پژوهشگران.

 

 

 

 -۵ ضعف در تمرکز بر مسئله پژوهش.

 

 

 

 -۶ ضعف در پردازش استدلالهایی منسجم و متقاعد کننده برای پژوهش پیشنهادی.

 

 

 

 -۷ طولانی کردن موضوعات کماهمیت و ایجاز موضوعات مهم .

 

 

 

 -۸ این شاخ و آن شاخ پریدن – سرک کشیدن به هر جا بدون جهتگیری خاص.

 

 

 

 -۹ خطاهای متعدد در نقل قول ها و ارجاعات نادرست.

 

 

 

 -۱۰ کوتاهی یا بلندی بیش از حد.

 

 

 

 -۱۱ نگارش شلخته و بی سامان

قیمت فایل فقط 5,000 تومان

خرید

برچسب ها : کتاب-اصول و روشهای پروپوزال نویسی , اصول و روشهای پروپوزال نویسی،پروپوزال، آموزش پروپوزال نویسی،proposalپروژه پژهش مقاله جزوه تحقیق دانلود پروژه دانلود پژهش دانلود مقاله دانلود جزوه دانلود تحقیق

s201311 بازدید : 52 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

جزوه تکنولوژی آموزشی

جزوه تکنولوژی آموزشیدسته: جزوات دانشگاهی 
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: pdf 
حجم فایل: 1878 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 111 

این جزوه درمورد جزوه تکنولوژی آموزشی است كه با فرمت پی دی اف در 111صفحه آماده شده است جزوات آمادگی آزمون دکتری سراسری رشته آموزش بهداشت مطالبق با آخرین تغییرات آزمون دکتری 95 به همراه تست ها و پاسخ تشریحی

 

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

جزوه تکنولوژی آموزشی 


جزوات آمادگی آزمون دکتری سراسری رشته آموزش بهداشت - مطالبق با آخرین تغییرات آزمون دکتری 95 به همراه تست ها و پاسخ تشریحی

فصل اول : تعریف تکنولوژی آموزشی 


تعریف تکنولوژی : تکنولوژی به معنی هر گونه مهارت عملی است که در آن از نتایج دانش و یافته های علمی اسـتفاده

میشود . به عبارت دیگر ، تکنولوژی به معنی دانش کاربردی در مقابل علوم محض است . در اصل از دو کلمه ( تکنیک ) 

و ( لوژی ) تشکیل شده است . تکنیک به معنای انجام دادن ماهرانه هر کار و ( لوژی ) به معنای ( علم و دانش ) اسـت .

بنابراین تکنولوژی را میتوان روش شناسی یا دانش و علم به روش های ماهرانه انجام دادن امور دانست . 

تعریف آموزش از دیدگاههای متفاوت 

دوبوا آموزش را (مرتب و منظم کردن دقیق محیط فراگیر به منظور دستیابی به نتایج مورد نظر در وضعیتهای مشخص ) 

، تعریف کرده است . 

برونر دست اندرکاران امور آموزش را در مسائلی مانند پیش دانسته های فراگیر ، ساختار موضوع تدریس ترتیـب و تـوالی

موضوع و زمان و شرایط به تفکر واداشت و به کارگیری عواملی مانند تشویق ، تنبیـه ، ارائـه بـاز خـورد و طـرح سـؤال را

مطرح کرد . 

دو دیدگاه متمایز نسبت به مسائل عمده تعلیم و تربیت از جمله آموزش وجود دارد که در اصطلاح آنها را دیدگاه رفتـاری

و دیدگاه شناختی مینامند . 

آندرسون عوامل مؤثر در آموزش را به دو دسته تقسیم کرده است : 

الف – عوامل آموزش ب – عامل تفاوتهای فردی 

گانیه : آموزش را روند حل مسئله مینامد که هدف آن تسهیل یادگیری فراگیر است . 

اهم تدابیر آموزشی از نظر گانیه عبارتند از :

1 – وضوح 2 – بازخورد 3 – مرور پیش دانسته های فراگیران 4 – برنامه ریزی 5 – ارزیابی از بررسی نظریههـای

مطرح شده میتوان چنین نتیجه گرفت که آموزش عبارت است از : 

( مجموعه تصمیمات و اقداماتی که یکی پس از دیگری اتخاذ میشود یا انجام میگیـرد و هـدف از آن دسـتیابی بیشـتر

فراگیر به اهداف آموزشی است.) 

( تکنولوژی آموزشی عبارتست از مجموعه روش ها و دستورعمل هایی که با اسـتفاده از یافتـه هـای علمـی بـرای حـل

مسائل آموزشی اعم از طرح ، اجرا و ارزشیابی در برنامه های آموزش به کارگرفته میشود .)

مجموعه تست(1) 

1- "پی بردن به مفروضات بیان نشده یک متن" جزو کدام دسته از اهـداف آموزشـی در حیطـه شـناختی

است؟ 

1) فهمیدن 2) دانستن 3) تحلیل 4) ارزشیابی 

2- "با در اختیار گزاردن یک سرنگ زیرپوستی، دانشجوی پرستاری یک تزریق داخل وریدی را اجرا کنـد و

درهر بیست تزریق بیش از یک بار رگ را از دست ندهد." در هدف فوق، عبارت "تزریـق داخـل وریـدی"،

........................ است. 

1) عمل 2) موضوع 3) محدودیت 4) موقعیت 

3- هدف آموزشی "مکعب هایی با رنگ های مختلف در اختیار کودك قرار می دهیم و کودك با جـدا کـردن

مکعب های زردرنگ، رنگ زرد را شناسایی کند". در کدام طبقه از بازده های یادگیری قرار می گیرد؟ 

1) تمیزدادن 2) مفاهیم محسوس 3) استفاده از قواعد 4) مفاهیم تعریف شده 

4- فردی که در مقابل سوال "مفهوم تکنولوژی آموزشی چیست"؟، می گوید "فلسفه حاکم بر کل آمـوزش

یک کشور برای رسیدن به هدف های رشد و توسعه است"، در کدام یک از مراحل تکامل مفهـوم تکنولـوژی

آموزشی قراردارد؟ 

1) نظام های درسی 2) مواد و ابزار آموزشی 

3) نظام های آموزشی 4) نظام های اجتماعی 

5- طراحی موردنظر در تکنولوژی آموزشی: 

1) آموزش را سیستم یا نظام تلقی می کند. 

2) سیستم یا نظام را آموزش می داند. 

3) آموزش را نهاد محسوب می کند. 

4) آموزش را سازمان به حساب می آورد. 

پاسخنامه

3 گزینه -1

 2 گزینه -2

 2 گزینه -3

 4 گزینه -4

 1 گزینه -5

نوع فایل:Pdf

سایز :1.83 MB

 تعداد صفحه:111

قیمت فایل فقط 3,900 تومان

خرید

برچسب ها : جزوه تکنولوژی آموزشی , دانلود جزوه تکنولوژی آموزشی کتاب جزوه تکنولوژی آموزشی دانلود تکنولوژی آموزشی دانلود جزوه کنکور فروشگاه اینترنتی کسب درآمد اینترنتی کسب درآمد از اینترنت همکاری در فروش فایل سیستم فروشگاه دهی کارافرینی کسب و کار پروژه پژوهش پایان نامه جزوه مقاله دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود پایان نامه دانلود جزوه دانلود مقاله

s201311 بازدید : 54 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی

جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملیدسته: مقالات isi 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 36 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 29 

جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی مقدمه امروزه همه جا سخن از تاثیر جهانی شدن اقتصاد بر حاکمیت ملی کشورها در میان است در این مقاله جنبه خاصی از این پدیده عام مورد بحث قرار می گیرد و آن این که چگونه مساله جهانی شدن، حاکمیت ملی را در ارتباط با امر مالیات تعدیل می نماید

 

قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی


بخش اول – محدودیت حاکمیت ملی

 

در این بحث منظور از حاکمیت ملی در زمینه مسائل مالیاتی آزادی عمل کشورها در تعقیب سیاست های مالیاتی ایشان است. بی آن که در این رابطه ناگزیر از رعایت ملاحظاتی باشند که تحت تاثیر عوامل خارجی شکل می گیرد. البته تحقق مطلق این گونه حاکمیت تنها در مورد کشوری امکان دارد که به طور کامل از جهان خارج منزوی شده باشد (نظیر برمه) بحث خود را در این خصوص بویژه روی مالیات بر درآمد حاصل از سرمایه متمرکز می نماییم وچهار نوع محدودیت ممکن در اعمال حاکمیت ملی نسبت به این گونه مالیات را مورد بررسی قرار می دهیم.

 

 

 

الف. محدودیت داوطلبانه حاکمیت مالیاتی تحت تاثیر عوامل بازار

 

در جهان امروز که سرمایه ها قادرند به  سرعت از نقطه ای به نقطه دیگر جهان تغییر مکان دهند، آزادی عمل دولت ها دراجرای مقررات مالیاتی خود نسبت به درآمد حاصل از سرمایه به چند طریق ممکن است محدود گردد. وجه مشترک کلیه تصمیمات دولت ها در این رابطه این است که آنها دست به اقداماتی می زنند که اگر فشار ناشی از این گونه عوامل بازار درمیان نمی بود از توسل به چنان تصمیماتی خودداری می کردند.

 

.مالیات و محل انجام فعالیت های اقتصادی

 

مالیاتهای مبتنی بر اصل منبع در صورتی که به نحو قابل ملاحظه ای مغایر روال بین المللی باشند- به شرط تساوی سایر شرایط حاکم بر مورد- می توانند سبب گریز فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری گردند. در نتیجه کشوری که در این شرایط قراردارد ممکن است ناچار شود به رغم میل باطنی خود مجبور به کاهش مالیات بر درآمد حاصل از سرمایه ها شود و این به مفهوم تعدیل حاکمیت مالیاتی است که تحت تاثیر عوامل بازار صورت پذیرد و در صورت فقد چنان شرایطی دولت ذیربط به این گونه اقدام مبادرت نمی نمود. در واقع چنین اوضاع و احوالی ممکن است سبب همگرایی و نزدیکی سیستم های مالیاتی در غالب کشورها شود. در این حالت نرخ مالیاتی قانونی در حقیقت جای خود را به نرخ موثر نهایی ( مارژینال ) مالیاتی می دهد که می توان در مورد آن اختصار METER  را به کار برد و آن درصدی از درآمد قبل از مالیات مؤسسه است. به این نحو رقابت مالیاتی سبب می شود که تصمیمات مالیاتی در این زمینه تحت تاثیر عوامل بازار اتخاذ گردد. در شرایط بسیار حاد ممکن است مسابقه بین کشورها در ارتباط با تخفیف های مالیاتی کار را به حذف کلی مالیات بر درآمد حاصل از سرمایه ها بکشاند.

 


قیمت فایل فقط 7,000 تومان

خرید

برچسب ها : جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی , جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی بررسی جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی مقاله جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی تحقیق جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی پروژه پژوهش مقاله جزوه تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود مقاله دانلود جزوه دانلود تحقیق

s201311 بازدید : 60 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیات

تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیاتدسته: مقالات isi 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 31 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 46 

بقاء و تداوم فعالیت بنگاههای اقتصادی بویژه فعالان عرصه صنعت و تولید، به چگونگی انگیزش كاركنان بستگی دارد

 

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیات

 

چكیده 

بقاء و تداوم فعالیت بنگاههای اقتصادی بویژه فعالان عرصه صنعت و تولید، به چگونگی انگیزش كاركنان بستگی دارد. هرچه مشكلات معیشتی كاركنان به تبع مشكلات اقتصادی جامعه بیشتر باشد تاثیر حقوق و مزایا به تبع شغل بیشتر است .بنابراین ضرورت دارد مدیران شركتها به این نكته اساسی توجه كامل داشته باشند. 

در این مقاله سعی شده كه ضمن بیان مبانی نظری تاثیر پرداخت بهره وری بر انگیزش كاركنان ، روش ارزیابی عملكرد كاركنان نیز ارائه گردد تا بر پایه آن پرداخت بهره وری صورت گیرد. 

مقدمه 
تحولات بنیادین در عرصه تجارت و اقتصاد در دهه های اخیر چنان پرشتاب بوده است كه مدیریت كسب و كار را پیچیده تر از قبل كرده است . 

در ادبیات اقتصادی ، عوامل تولید به سرمایه ، زمین و نیروی كار تقسیم شده است . درعوامل مذكور نقش نیروی كار در تمام عرصه های فعالیت از سطوح مدیران تا كاركنان ورده عملیاتی ، بسی مهمتر از عوامل دیگر است . 

در سازمانها بویژه شركتها وبنگاههای اقتصادی ، مهمترین مولفه ، در فرآیند كار وفعالیت انسانها هستند كه تصمیمات را اتخاذ می كنند سپس آن را به اجرا درمی آورند و برپایه آن تداوم فعالیت آینده را پیش بینی می كنند. 

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

برچسب ها : تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیات , تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیات مقالات تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیات پرسشنامه تاثیر بهره وری بر ارتقا وبازدهی عملیات پروژه پژوهش جزوه مقاله تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود جزوه دانلود مقاله دانلود تحقیق

s201311 بازدید : 42 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

تجارت سهام در طول زمان- رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكی

تجارت سهام در طول زمان- رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكیدسته: مقالات isi 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 18 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 32 

در مورد احتمالات بازارهای الكترونیكی بویژه حقوق تجاری در سراسر دنیا و زمانهای مختلف نوشته های بسیاری وجود دارد

 

قیمت فایل فقط 9,000 تومان

خرید

تجارت سهام در طول زمان- رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكی

 

در مورد احتمالات بازارهای الكترونیكی بویژه حقوق تجاری در سراسر دنیا و زمانهای مختلف نوشته های بسیاری وجود دارد. ایدة كامپیوتری كردن بازار و تجارت محبوبیت خاصی میان عموم دارد زیرا جادوی الكترونیكی مدرن اینطور تصور شده كه می تواند سفارشات را در جایی كه مردم در حال فریاد زدن و موج زدن و دویدن در سكوی تجاری هستند به طور مؤثر و آرام اداره نماید.

این پدیده زمینه ای از تكنولوژی را در بردارد كه در دهة آخر قرن بیستم بسیار مورد استفاده و مناسب است. همچنین این پدیده با پیشرفت های دیگری در زمینة ارتباطات و بهبود سرمایه گذاریهای متعدد و متحد الشكل كه در جامع از بازارهای مالی در نیویورك توكیو، فرانكفورت، زوریخ، آمستردام، بروكسل و دیگر مراكز مالی فعالیت می كنند كاملاً مطابقت دارد.

قیمت فایل فقط 9,000 تومان

خرید

برچسب ها : تجارت سهام در طول زمان- رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكی , تجارت سهام در طول زمان رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكی مقالات تجارت سهام در طول زمان رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكی پرسشنامه تجارت سهام در طول زمان رشد آتی بازارهای جهانی الكترونیكی پروژه پژوهش جزوه مقاله تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود جزوه دانلود مقاله دانلود تحقیق

s201311 بازدید : 100 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQL

سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQLدسته: مقالات isi 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 1454 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 50 

در مقدمه به این نکته اشاره شد که یک برنامه کاربردی باید بگونه ای طراحی و نوشته شود که کار را بـرای کاربر یا کاربرانی که از آن استفاده می کنند ساده تر از گذشته سازد

 

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQL

 

مقـدمه : 2

مروری بر مطالعات انجام شده 4

فصل اول. 5

1-1  آشنایی با زبان SQL SERVER وکاربرد آن درنرم افزارمالی دفترمدارس خارج ازکشور. 5

1-2 ایجاد کردن پایگاه داده و ایمنی آن در نرم افزار. 7

فصل دوم 10

2-1  آشنایی با زبان  C# و کاربرد آن در نرم افزار مالی دفتر مدارس خارج از کشور. 10

2-2 بررسی دستور if و انواع مختلف آن و کاربرد آن در این نرم افزار. 11

2-3 دستور Try-Catch. 13

2-4 دستور if-else if … else یا if تــودرتــو. 15

فصل سوم 17

3-1 نحوه کار با نرم افزار بخش مالی دفتر مدارس خارج از کشور. 17

3-1-1 بخش Login یا ورودی سیستم 17

3-1-2 صفـحه اصـلی بـرنامه. 19

3-1-3 منوی ورود اطلاعات و زیر منوهای آن. 19

3-1-3-1  زیر منوی ثبت كشور ها 20

3-1-3-2 زیر منوی ثبت مدرك تحصیلی. 21

3-1-3-3  زیر منوی سمت ها 21

3-1-3-4  زیر منوی ثبت مقاطع تحصیلی. 22

3-1-3-5  زیر منوی ثبت ﭘایه حقوق. 22

3-1-4  منـوی امـور مـالی. 23

3-1-4-1 زیر منوی ثبت اسناد مالی. 24

3-1-4-2 زیر منوی ثبت حقوق اساتید 26

3-1-4-3  زیر منوی ﮔزارش سند حسابداری.. 26

3-1-4-4 زیر منوی ﮔزارش حقوق اساتیـد 28

3-1-5 منوی كاربر. 31

3-1-5-1 زیر منوی تعـریف كـاربر جـدیـد 32

3-1-5-2 زیر منوی ویرایش اطلاعات كاربر. 34

3-1-5-3 زیر منوی حذف كاربر. 35

3-1-6 منـوی اطلاعات ﭘرسنلـی. 36

3-1-7  منوی صدور حکم 38

3-1-7-1 منوی حکم نهایی. 41

پیشنـهادات.. 50

منابع و ماخذ 52

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

برچسب ها : سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQL , سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQL مقالات سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQL پرسشنامه سیستم مالی دفتر مدارس خارج از کشور SQL پروژه پژوهش جزوه مقاله تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود جزوه دانلود مقاله دانلود تحقیق

s201311 بازدید : 106 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

تاریخچه بانگداری

تاریخچه بانگداریدسته: مقالات isi 
بازدید: 3 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 40 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 44 

در جامعه ها ی نخستین تحصیل انواع كالاهای تولید شده جهت مصرف فقط از راه تعویض كالا امكان داشت و این مبادله با مشكلات بسیاری همراه بود از جمله

 

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

تاریخچه بانگداری

 

در جامعه ها ی نخستین تحصیل انواع كالاهای تولید شده جهت مصرف فقط از راه تعویض كالا امكان داشت و این مبادله با مشكلات بسیاری همراه بود از جمله:

1-تعیین ارزش كالا:بر اساس قبول واحد معین كه مورد تأیید طرفین معامله باشد.

2- تعیین خریدار و فروشنده:كه هر دو نیاز به كالاهای عرضه شده طرف مقابل داشته و آماده مبادله دو كالا با یكدیگر باشند.

برای حل چنین مشكلاتی بشر در ابتدا اشیاء و كالاهایی را بعنوان تعیین كننده ارزش كالاها انتخاب كرد كه با وجود رفع مشكلات بالا مشكلات دیگری پیش روی بشریت قرار گرفت.

تنوع تولید و رفع نیاز بشر از تولیدات مختلف در مسیر گسترش اقتصاد كشورها موجب پیدایش یك وسیله اقتصادی مورد قبول عامه بنام پول شد.

بانكداری در جهان بهنگامی آغاز شد كه داد و ستد و مبادله كالا بین مردم شروع و حتی با گسترش تجارت پیش از آنكه پول به مفهوم جدید مورد استفاده قرار گیرد نیاز به خدمات موسسات بانكی محسوس تر گشت و احتیاج به یك وسیله پرداخت و سنجش ارزشها و بالاخص وصول مطالبات از مشتریان دور و نزدیك با وجود خطرات ناشی از نقل و انتقال پول ایجاب می كرد كه این فعل و انفعالات توسط مؤسساتی بنام بانك انجام گیرد.

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

برچسب ها : تاریخچه بانگداری , تاریخچه بانگداری تاریخچه تاریخچه بانگداری تاریخچه بانگداری پروژه پژوهش مقاله جزوه تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود مقاله دانلود جزوه دانلود تحقیق

s201311 بازدید : 54 پنجشنبه 04 آذر 1395 نظرات (0)

مالیة عمومی

مالیة عمومیدسته: مقالات isi 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 47 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 41 

هزینه‌های بخش عمومی نیمی از جریان مالیه است در این مقاله تلاش ما بر این است كه موارد هزینه حكومت اسلامی را بررسی نمائیم

 

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

مالیة عمومی

 

چكیده

هزینه‌های بخش عمومی نیمی از جریان مالیه است در این مقاله تلاش ما بر این است كه موارد هزینه حكومت اسلامی را بررسی نمائیم. نگاهی خواهیم داشت بر موارد هزینه و تخصیص منابع كه نحوة دخالت دولت را در اقتصاد مشخص و سر فصل‌های امور هزینه را تعریف نماید. امور مختلف سیاسی، نظامی، اداری، تقنینی، اجرائی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، قضائی، بهداشتی، تأمینی، بازرسی و نظارت، عمرانی، برنامه‌ریزی، امنیتی، تعزیزی و تنبیهی در این فصول می‌گنجند. دولت اسلام محق نیست كه درآمدهایش را به هرطریق كه مایل است هزینه نماید لذا به بررسی اصول مالیه و هزینه در بودجة دولت اسلامی می‌پردازیم. دولت اسلام از لحاظ دخالت در امور اقتصادی و اندازة دولت كاملاً منعطف است و در زمانی كاملاً كم اثر و با طیف كم و در زمان مورد نیاز كاملاً مؤثر و با طیف وسیع عمل می‌نماید و این بسته به نیاز زمان و مكان در مداخلة در امور طبق شریعت اسلام است.

قیمت فایل فقط 10,000 تومان

خرید

برچسب ها : مالیة عمومی , مالیة عمومی مالیة عمومی مالیة عمومی مالیة عمومی پروژه پژوهش مقاله جزوه تحقیق دانلود پروژه دانلود پژوهش دانلود مقاله دانلود جزوه دانلود تحقیق

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 10346
  • کل نظرات : 39
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 61
  • آی پی دیروز : 105
  • بازدید امروز : 101
  • باردید دیروز : 195
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 466
  • بازدید ماه : 19,323
  • بازدید سال : 78,957
  • بازدید کلی : 1,467,954