loading...
هفت آسمون
admin بازدید : 387 یکشنبه 08 مرداد 1396 نظرات (0)

ورود به حرفه مهندسی یکی از اهداف مهندسان رشته‌های هفت‌گانه مرتبط با سازمان نظام مهندسی ساختمان ، قبولی در آزمون ورود به حرفه و کسب پروانه اشتغال به کار مهندسی می‌باشد. با توجه به گستردگی مباحث مقررات ملی و حجم زیاد مطالب ، قبولی در آزمون مستلزم مطالعه مباحث و تسلط بر استفاده از ضوابط آنها خصوصا در آزمون‌های محاسباتی می‌باشد. از این رو نکاتی را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهیم؛ امیدواریم که مفید واقع گردد. در ادامه با سازه برتر همراه باشید.

 

۱- اعتماد به نفس داشته باشید و به حواشی جاری در جلسه‌ی آزمون اصلا توجه نکنید. باتوجه به اینکه شما – هر چند کم و محدود – با آمدن به دوره‌های آموزشی، وقت گذاشته‌اید و مطالعه کرده‌اید، لذا در جلسه‌ی امتحان روی دانسته‌های خودتان متمرکز شوید وبعضا به حواشی موجود در اطرافتان اصلا توجه نکنید.

۲- حد نصاب قبولی : حدنصاب قبولی در آزمون‌های ورود به حرفه، پاسخ صحیح به ۵۰٪‌ سوالات می‌باشد، لذا لزومی ندارد که به همه‌ سوالات پاسخ دهید و زمانتان را برای پاسخ به همه‌ی سوالات صرف کنید.

۳- وقت آزمون را با تعداد سوالات هماهنگ نمایید: شمادر این آزمون به هیچ وجه مشکل کمبود زمان را ندارید، لذا از این جهت استرس ونگرانی نداشته باشید. به عنوان مثال طبق آمار دوره‌های قبل، در آزمون معماری ۶۰ سوال و ۱۵۰ دقیقه وقت داده می‌شود. بر این اساس اگر فردی بخواهد در این آزمون به همه سوالات پاسخ دهد، برای هر سوال ۵/۲ دقیقه وقت دارد. در صورتی که با در نظر گرفتن حد نصاب قبولی۵۰ درصد، اگر برای پاسخ دادن به ۶۰ درصد سوالات برنامه‌ریزی نماید، چیزی در حدود۴دقیقه برای پاسخ دادن به هر سوال وقت دارد که مدت زمان بسیار مناسبی است؛ به همین صورت برای آزمون محاسبات عمران حدود۶دقیقه وسایر رشته‌ها . این مقدار وقت بسیار مناسب بوده و با توجه به اینکه برخی سوالات اصلا به این مقدار وقت نیاز ندارند، وقت مازاد آنها نیز به سوالات دشوار و وقت‌گیر اختصاص داده می‌شود.

۴- ابتدا مرور همه‌ دفترچه و پاسخ به سوالات ساده : توصیه می‌شود که ابتدا همه‌ی سوالات ساده را پاسخ دهید و به این ترتیب زمان آزمون رامدیریت نمایید. سپس از اول مجددا به بررسی سوالات وقت‌گیر و مشکوک بپردازید.

تذکر: برخی طراحان تست مخصوصا سوالات ساده را آخر مجموعه‌ سوالات قرار می‌دهند.

۵- نزدن تست‌های مشکوک و وقت‌گیر در دور اول

۶- به خودتان گیر ندهید. فردی که می‌گوید که به یک سوال سخت گیر دادم و تا حلش نکردم، راحت نشدم و اصلا برام مهم نیست که قبول بشم یا نه !!!! فقط مهم بود که آن سوال را حل کنم. لازم به ذکر است که همه سوالات هم ارزش بوده و با این کار فرد فقط احتمال موفقیت خود راکاهش داده است.

۷- کنترل مکرر شماره تست در برگه‌ سوالات و پاسخنامه جهت پرهیز از جابجا زدن تست‌ها : یکی از اشکالات رایج افراد جابجا زدن پاسخ تست‌ها می‌باشد که به دلیل استرس و بعضاپاسخ ندادن به یک یا چند سوال (پریدن از روی چند تست) ایجاد می‌شود. با توجه به اینکه مدت‌ها است که متقاضیان گرامی در چنین آزمون‌هایی شرکت نکرده‌اند، باید روی مهارت عمومی تست‌زنی تمرین داشته باشند.

۸- کنار گذاشتن جزوات و کتاب‌های قدیمی: معمولاافراد به جزوات قدیمی زمان تحصیل خود بسیار علاقه دارند. به خاطر داشته باشید که با توجه به بازبینی مکرر ضوابط مقررات ملی ساختمان،‌ غالبا سوالات از موارد تغییریافته مطرح می‌گردد که از این رو منابع و مراجع قدیمی اصلا کارایی ندارند.

۹- اطلاع دقیق و کامل از مواد آزمون و منابع قید شده در سایت : موادآزمون و مراجع آن را از سایت دفتر مقررات ملی ساختمان (www.inbr.ir) دریافت نمایید.

۱۰- توجه مضاعف به انتشارات جدید دفترمقررات ملی ساختمان : درهر دوره از آزمون بعضا یکی از مقررات ملی ساختمان بازنگری می‌شود که بیشتر مدنظر طراحان سوالات است و شاید می‌خواهند ببینند که چقدر افراد به انتشارات جدید توجه دارند. به عنوان مثال در این دوره مجموعه‌ راهنماهای مقررات ملی ساختمان درچند مبحث چاپ شده است که مطالعه‌ی آنها توصیه می‌شود.

۱۱- با ماشین حساب‌تان کار کنید (دوست باشید) مخصوصاً در آزمون‌های محاسباتی مانند محاسبات عمران لازم است شما با ماشین حساب کار کنید.غالبا این روزها مهندسان دیگر خیلی با ماشین حساب کار نمی‌کنند و اصلا با آن غریبه هستند!!! لذا برای آزمون های محاسبات حتما تمرین کنید که بتوانید با ماشین حساب به راحتی کار کنید.

۱۲- همه موارد آزمون را مطالعه نمایید و فقط روی چند درس تمرکز نکنید. توزیع سوالات و انتخاب آنها از مباحث مختلف حالت یکنواخت و استانداردی را ندارد و بعضادر یک دوره مشاهده شده است که بیشتر سوالات از یکی از مباحث آمده است و اگر شما آن مبحث را مطالعه نکرده باشید، می‌تواند در قبولی شما تاثیرگذار باشد.

۱۳- بسیاری از سوالات تشریحی با مرور سرفصل کتب مقررات ملی ساختمان قابل پیدا کردن می باشد.

۱۴- از راهنمای مبحث ۱۳ اگر سوال داده شد حتما به عناوین فصول ابتدای کتاب مراجعه کنید.

۱۵- بالای صفحات مهم کتاب با خط درشت موضوع آن یکی دو صفحه را بنویسید.

۱۶- حتما اگر هیچ مطالعه ای هم نکردید یکبار فقط مقررات ملی را ورق بزنید و موضوعاتی که در آن بحث شده را ببینید که حداقل بدانید کدام موضوعات را از کدام کتاب پیدا کنید.

۱۷- برخی موضوعات مشترک در شماره های مختلف با کمی تفاوت و ظرافت وجود دارد: که این مباحث سر کلاس ها عنوان می شود این موارد را پیدا کنید و علامت بزنید.

۱۸- تمام نکات عددی مقررات مختلف را در ابتدای کتاب بنویسید که برای پیدا کردن آنها دیگر وقتتان گرفته نشود.

۱۹- خیلی از دانشجویان وقت نمی گذارند یک سوال را کامل حل و محاسبه کنند. اگر با دیدن راه حل فکر می کنید کاملا مسلط هستید باز هم یک دور حل کنید گاهی حتی به رادیان و درجه ماشین حساب دقت نکرده اید و متوجه اشکالات خود نمی شوید موقع سینوس یا کسینوس گرفتن

۲۰- نمونه سوالات سالهای قبل از هر کتاب و جزوه آموزشی مهمتر است ابتدا آنها را بخوانید و مسلط شوید.

-شیوه های تست زنی

تست ها به چند دسته تقسیم می شوند:

    تست های سرعتی

    تست های طبقه بندی شده

    تست های معلم ساخته

    تست های خود ساخته و ....

.

البته این تقسیم بندی ها از دیدگاه های متعدد است زیرا اصل کار در این جا خلاصه گویی و مختصر نویسی است در آزمون های   نظام مهندسی سرعت در تست زدن عامل موفقیت است و بدون مهارت تست زنی تقریبا کسی نمی تواند در آزمون موفق شود.

نکته مهم در تست زدن این است که قبل از تست زدن باید منابع آزمون نظام مهندسی را به دقت مطالعه کرد و بدون مطالعه مباحث ، زدن تست کاری بیهوده و حتی مضر است. تست زدن در زمان های متعدد تکنیک های خاص خود را دارد . مثلا تست زدن در منزل نکات و شیوه های خود را دارد و تست زدن در روزآزمون شیوه دیگر.

.

الف- تست زدن در منزل

بعد از مطالعه هر بخش با فاصله 48 ساعت سعی کنید تست های طبقه بندی شده متناسب و مرتبط با آن بخش از کتاب را بزنید برای تست زدن دقیقا شرایط روزآزمون اصلی را ایجاد کنید یعنی در همان زمان و شرایط مثل آزمون تست بزنید روی یک صندلی خشک به حالت نشسته و حل واقعی تمام مسایل و وسط کار به جواب ها نگاه نکنید.

در مرحله اول سعی کنید تست ها را با خودکار آبی و در زمان مقرر بزنید و در مرحله دوم تست ها را با خودکار قرمز در وقت آزاد و سپس آنها را تصحیح کنید پی خواهید برد که بسیاری از اشتباهات شما اثر بی دقتی و یا عوامل دیگر بوده است باید این اشتباهات را یادداشت کنید و سعی کنید تکرار نشود .

در این مرحله چنانچه توانسته باشید بیش از 90% تست ها را درست پاسخ دهید مطالب آن بخش را خوب فهمیده اید در صورتی که  بین 60% تا 90% پاسخ دهید لازم است خلاصه مطالب را یک مرتبه دیگر بخوانید و چنانچه کمتر از 50% پاسخ داده باشید لازم است مطالب آن بخش را به طور کامل دوباره مطالعه کنید .

.

ب- تست زدن در روز آزمون اصلی

توجه داشته باشید در آزمون اصلی شما باید صحیح ترین جواب را انتخاب کنید، نه جواب صحیح را. لذا دقت در ضمن مطالب و دقت در فهم سؤال بسیار مهم است.

قبل از زدن تست کلیه جواب ها را بخوانید. صحیح ترین جواب همان جوابی است که در مرحله اول به آن می رسید تست ها را کد بندی کنید. تست های آسان را اول بزنید. تست های متوسط را بعد از آن و تست های مشکل را در پایان وقت به آن بپردازید یادتان باشد که تست ها ارزش یکسانی دارند ولی با شانس و تصادفی به تست ها پاسخ ندهید.

تذکر: 10% سوالات آزمون نظام مهندسی را تنها از طریق4گزینه جواب داده شده می توانید پیداکنید نه از طریق عنوان سوال.

در انتقال تست ها به پاسخ نامه نهایت دقت را داشته باشید چون ممکن است خطای دید ایجاد گردد.

جهت صرفه جویی در وقت هر ده تست را پس از زدن در دفترچه یکباره به پاسخ نامه منتقل نمایید . سعی کنید دقت خود را فدای سرعت نکنید .

همه سؤالات و همه پاسخ ها و همه مطالب دفترچه را به دقت بخوانید .

.

نکات ضروری قبل از آزمون نظام مهندسی و شیوه های تست زنی

.

آزمون نظام مهندسی 96

.

اخبار عمرانی

اخبار نظام مهندسی

admin بازدید : 289 شنبه 31 تیر 1396 نظرات (1)

برنامه زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96

برنامه زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96, زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96, زمان و تاریخ و نحوه ثبت نام آزمون نظام مهندسی 96

برنامه زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96

آزمون نظام مهندسی شهریور هر سال برگزار می شود . این آزمون در 7 رشته اصلی مرتبط با ساختمان و شهرسازی برگزار می شود . رشته های تاسیسات برقی ساختمان ، تاسیسات مکانیکی ساختمان ، عمران ، معماری ، ترافیک ، شهرسازی و نقشه برداری رشته های اصلی این آزمون هستند . در ادامه این مطلب از سازه برتر می توانید برنامه زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96 را مشاهده نمایید.

 

.

کلیه کارشناسانی که دارای مدرک مهندسی در هر یک از رشته های فوق هستند با گذشت سه سال از زمان فارغ التحصیلی مجاز به شرکت در این آزمونها هستند . برای اینکه مطمئن شوید مدرک شما با رشته های فوق مرتبط است می توانید به واحد عضویت سازمان نظام مهندسی استان خود مراجعه نمایید . تمامی استانهای کشور دارای سازمان نظام مهندسی هستند . .پس از آنکه مطمئن شدید رشته شما مورد قبول است و سه سال هم از زمان فارغ التحصیلی تان گذشته باید عضو سازمان شده و خود را برای آزمون دوره بعدی آماده کنید .

قبولی در این آزمون مزایای بسیار زیادی را برای شما به همراه خواهد داشت با قبولی در این آزمون شما می توانید پروانه اشتغال بکار در حرفه مهندسان کسب نمایید و بواسطه آن به عنوان کارشناس سازمان نظام مهندسی در امور نظارت ساختمانها و یا طراحی و نظارت ساختمانهای استان خود فعالیت کنید . چنانچه اشتغال فعلی تان طوری است که اصلا و ابدا فرصت کار در زمینه جدید را ندارید می توانید به شرکت های حقوقی . معتبر سهمیه تان را اجاره دهید .و مبلغ خوبی را در ازای اجاره سالانه پروانه خود کسب نمایید . البته اگر بتوانید خودتان با پروانه تان کار کنید که خیلی بهتر است . بسیاری از دوستان و همکاران با ما تماس می گیرند و اظهار می دارند که مثلا 10 سال یا 15 سال از زمان فارغ التحصیلی شان گذشته ولی از وجود چنین سازمانی بی خبر بوده اند .

 

برای اطلاع از زمان بندی دقیق آزمون نظام مهندسی 96 روی لینک زیر کلیک کنید:

آزمون نظام مهندسی 96

 

 

 

 آزمون نظام مهندسی , آزمون نظام مهندسی 96  , برنامه زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96  , تاریخ آزمون نظام مهندسی 96  , تاریخ آزمون نظام مهندسی شهریور 96  , تاریخ ثبت نام آزمون نظام مهندسی سال 96  , تاسیسات برقی ساختمان  , تاسیسات مکانیکی ساختمان  , ترافیک ثبت نام آزمون نظام مهندسی 96  , ثبت نام آزمون نظام مهندسی شهریور 96  , ثبت نام نظام مهندسی 96  , زمان برگزاری آزمون نظام مهندسی شهریور 96  , زمان ثبت نام آزمون نظام مهندسی 96  , زمان ثبت نام آزمون نظام مهندسی شهریور 96  , زمان و تاریخ و نحوه ثبت نام آزمون نظام مهندسی 95 - 96  , زمانبندی آزمون نظام مهندسی 96  , شهرسازی  , عمران  , معماری  , منابع آزمون نظام مهندسی شهریور 96  , نظام مهندسی نقشه برداری

 

admin بازدید : 76 شنبه 31 تیر 1396 نظرات (0)

 

هر مهندس عمران برای ورود به دنیای جذاب و پر اسکناس مهندسی عمران لازم است ابتدا آزمون نظام مهندسی را بگذراند تا پس آنکه طی نتیجه بدست آمده از این آزمون حد نصاب قبولی جهت دریافت پروانه اشتغال به کار  را کسب نمود بتواند پایه 3 مهندسی خود را دریافت کند. جای امیدواری است چراکه شاید همین الزام شرکت در این آزمون بتواند انگیزه ای قوی باشد که  باعث شود مهندسان ما اندکی جدی تر مباحث مقررات ملی ساختمان که استفاده از آن الزامی می باشد را مطالعه کنند. فلسفه این آزمون چیزی مشابه آزمونی که فارغ التحصیلان رشته حقوق برای دریافت پروانه وکالت از کانون وکلا و فارغ التحصیلان پزشکی برای دریافت پروانه پزشکی از نظام پزشکی می گذرانند است. در ادامه با سازه برتر همراه باشید تا نکات مهمی در مورد آزمون نظام مهندسی را بیان کنیم و منابع آزمون نظام مهندسی را نیز معرفی کنیم.

 

چند نکته مهم در مورد آزمون نظام مهندسی:

  • آزمون ورود به حرفه معمولا هر سال دو نوبت در فواصل زمانی اسفند و شهریور ماه و با همکاری سازمان نظام مهندسی و سازمان سنجش برگزار می گردد.
  • آزمون ورود به حرفه برای دریافت پایه سه مهندسی برای مهندسان عمران شامل سه بخش نطارت ، محاسبات و اجرا میباشد که بخش اجرا به تازگی از این نوبت در فهرست آزمون ورود به حرفه قرار گرفته است.
  • مطابق این دفترچه ، عضویت در نظام مهندسی برای شرکت در این آزمون اختیاریست.
  • برای شرکت در آزمون چنانچه در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شده اید میبایست حداقل 3 سال و چنانچه از مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده اید حداقل 2 سال بایست از تاریخ فارغ التحصیلیتان گذشته باشد یا به تعبیری همان سابقه کار حرفه ای داشته باشید.
  • البته از آزمون بهمن 94 در وبسایت Inbr قسمتی برای کنترل سنوات مورد نیاز برای شرکت در آزمون ایجاد شده است که دعوت میکنم حتما این صفحه را ملاحظه بفرمایید.
  • آندسته از مهندسانی که دوره مدت سربازی در پیش رو دارند نیز می توانند در این آزمون شرکت کنند  طوریکه با قبولی در این آزمون تا 4 سال وقت دارند که مدرک اصلی خود را برای دریافت پروانه اشتغال به کار به نظام مهندسی برسانند.
  • و...

 

بخشی از منابع آزمون نظام مهندسی :

رشته عمران (محاسبات)

• مبحث ششم ( بارهای وارد بر ساختمان )- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث هفتم ( پی و پی‌سازی )- (1392)
• مبحث هشتم ( طرح و اجرای ساختمان‌های با مصالح بنایی)- (1392)
• مبحث نهم ( طرح و اجرای ساختمان‌های بتن‌آرمه )- ویرایش چهارم، چاپ دوم به بعد(1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث دهم ( طرح و اجرای ساختمان‌های فولادی )- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث یازدهم ( طرح و اجرای صنعتی ساختمان ) - (1392)

• آئین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله ( استاندارد 2800-) ویرایش چهارم
• اصول و مبانی تحلیل سازه‌ها (در حد اطلاعات عمومی و دانشگاهی) *
• مکانیک خاک- گودبرداری و سازه های نگهبان*
* برای موارد ذکر شده منابع معتبر موردنظر بوده و منبع خاصی معرفی نمی‌گردد.

• تذکر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان می‌باشد.
•  تذکر2: در صورت تناقض بین مباحث مقررات ملّی ساختمان و سایر مدارک فنی و یا کتابهای راهنمای مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان ملاک عمل خواهد بود.
• تذکر3: به غیر از ویرایش‌های یاد شده در مباحث مقررات ملّی ساختمان اشاره شده در فوق، برای سایر مدارک و منابع فنی اعلام شده آخرین نسخه معتبر ملاک عمل خواهد بود.
•تذکر 4: اطلاع کامل از مبانی محاسبات سازه و تسلط بر روابط اساسی طراحی و تحلیل سازه ها ضروری است.
• تذکر5: به همراه داشتن جداول پروفیل‌های ساختمانی در جلسه‌ی آزمون الزامی است.

رشته عمران (نظارت)

•قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین‌نامه‌های اجرائی آن (1390) و تصویب نامه شماره 160277/ت52660 ه‌ مورخ 5/12/94 هیات وزیران در مورد اصلاح موادی از آئین‌نامه اجرایی قانون (مندرج در همین وب‌سایت)
•مبحث اول ( تعاریف)- (1392)
•مبحث دوم ( نظامات اداری)- (1384)
•مبحث پنجم (مصالح و فرآورده‌های ساختمانی)- (1392)
• مبحث ششم (بارهای وارد بر ساختمان)- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث هفتم (پی و پی‌سازی)- (1392)
• مبحث هشتم (طرح و اجرای ساختمان‌های با مصالح بنایی)- (1392)
• مبحث نهم (طرح و اجرای ساختمان‌های بتن‌آرمه)- ویرایش چهارم، چاپ دوم به بعد (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث دهم (طرح و اجرای ساختمان‌های فولادی)- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث یازدهم (طرح و اجرای صنعتی ساختمان)- (1392)
• مبحث دوازدهم (ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا)- (1392)

• مبحث بیست و یکم (پدافند غیرعامل)- (1391)
• مبحث بیست و دوم (مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها)- (1392)
• آئین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله ( استاندارد 2800) ویرایش چهارم
• راهنمای جوش و اتصالات جوشی در ساختمان‌های فولادی (بخش‌های نظارت و اجرا)- (1390)
• تحلیل سازه‌ها و طراحی سازه‌های فولادی و بتنی (در حد اطلاعات دانشگاهی و کلی)*
• روشها و جزئیات اجرایی ساختمان*
• گودبرداری و سازه های نگهبان*
• مقررات، قوانین و ضوابط حقوقی و انتظامی مرتبط با ساخت و سازها*

*برای موارد ذکر شده منبع خاصی معرفی نمی‌گردد.

•تذکر1: منظور از مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان می‌باشد.
• تذکر2: در صورت تناقض بین مباحث مقررات ملّی ساختمان و سایر مدارک فنی و یا کتابهای راهنمای مباحث، مباحث مقررات ملّی ساختمان ملاک عمل خواهد بود.
•تذکر3: به غیر از ویرایش‌های یاد شده در مباحث مقررات ملّی ساختمان اشاره شده در فوق، برای سایر مدارک و منابع فنی اعلام شده آخرین نسخه معتبر ملاک عمل خواهد بود.
• تذکر4: به همراه داشتن جداول پروفیل‌های ساختمانی در جلسه‌ی آزمون الزامی است.

 

رشته عمران (اجرا)

• قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین‌نامه‌های اجرائی آن (1390) و تصویب نامه شماره 160277/ت52660 ه‌ مورخ 5/12/94 هیات وزیران در مورد اصلاح موادی از آئین‌نامه اجرایی قانون (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث دوم ( نظامات اداری)- (1384)
• مبحث سوم (حفاظت ساختمانها در مقابل حریق )- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث چهارم ( الزامات عمومی ساختمان )- (1392)
• مبحث پنجم (مصالح و فرآورده‌های ساختمانی)- (1392)
• مبحث ششم (بارهای وارد بر ساختمان)- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث هفتم ( پی و پی‌سازی )- (1392)

• مبحث هشتم (طرح و اجرای ساختمانهای با مصالح بنایی)- ( 1392)
• مبحث نهم (طرح و اجرای ساختمانهای بتن‌آرمه)- ویرایش چهارم، چاپ دوم به بعد (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث دهم (طرح و اجرای ساختمان‌های فولادی)- (1392) به همراه غلط‌نامه مربوطه (مندرج در همین وب‌سایت)
• مبحث یازدهم (اجرای صنعتی ساختمانها)- ( 1392)
• مبحث دوازدهم (ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا)- (1392)
• مبحث هجدهم ( عایق‌بندی و تنظیم صدا)- (1390 )
•مبحث نوزدهم (صرفه‌جوئی در مصرف انرژی )- (1389)
• مبحث بیستم (علائم و تابلوها)- (1384)

• مبحث بیستم و دوم (مراقبت و نگهداری از ساختمان‌ها)- (1392)
• آئین‌نامه طراحی ساختمان‌ها در برابر زلزله ( استاندارد 2800) ویرایش چهارم
• گودبرداری و سازه‌های نگهبان*
• راهنمای جوش و اتصالات جوشی در ساختمانهای فولادی (بخش‌های نظارت و اجرا)- (1390)
• روشها و مسائل اجرایی*
• مسائل مکانیکی و برقی در ساختمان( برگرفته از متون مباحث سیزدهم، چهاردهم، شانزدهم و هفدهم مقررات ملّی ساختمان)
• قراردادها و شرایط عمومی و خصوصی آنها
• قوانین و ضوابط حقوقی و انتظامی مرتبط با مسئولیت مجری*
• قوانین صنعت بیمه و مالیات*
•و...

رشته تاسیسات مکانیکی

• قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان و آئین‌نامه‌های اجرائی آن (1390) و تصویب نامه شماره 160277/ت52660 ه‌ مورخ 5/12/94 هیات وزیران در مورد اصلاح موادی از آئین‌نامه اجرایی قانون (مندرج در همین وب‌سایت)

• مبحث اول ( تعاریف )-ویرایش(1392)
• مبحث دوم ( نظامات اداری )-) 1384 (
• مبحث دوازدهم ( ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا )- (1392)
• مبحث چهاردهم (تأسیسات مکانیکی )-( 1391 )
• مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقی )- (1392)
• مبحث شانزدهم (تأسیسات بهداشتی )-( 1391)

• مبحث هفدهم (لوله‌کشی گاز طبیعی)-( 1389)
• مبحث نوزدهم (صرفه‌جوئی در مصرف انرژی )-( 1389 )
• مبحث بیست و یکم (پدافند غیرعامل)( 1391)
• مبحث بیست و دوم (مراقبت و نگهداری از ساختمانها) (1392)
•و...

منابع آزمون نظام مهندسی 95 - 96

منبع: مشاوره تحصیلی

.

آزمون نظام مهندسی 96

.

برای مطالعه اخبار عمرانی اینجا کلیک کنید

برای مطالعه اخبار نظام مهندسی اینجا کلیک کنید

admin2 بازدید : 34 دوشنبه 23 اسفند 1395 نظرات (0)

پاورپوینت سیستم PLC

پاورپوینت سیستم PLCدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: ppt 
حجم فایل: 296 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 17 

در صنعت PLC بیش از یکصد کارخانه با تنوع بیش از هزار مدل از انواع مختلف PLC فعالیت می نمایند این نمونه های مختلف دارای سطوح مختلفی از کارآِیی می باشند PLC ها را می توان از نظر اندازه حافظه یا تعداد ورودی

 

قیمت فایل فقط 7,500 تومان

خرید

پاورپوینت سیستم PLC

 

سیستم PLC

در صنعت PLC بیش از یکصد کارخانه با تنوع بیش از هزار مدل از انواع مختلف PLC فعالیت می نمایند. این نمونه های مختلف دارای سطوح مختلفی از کارآِیی می باشند. PLC ها را می توان از نظر اندازه حافظه یا تعداد ورودی.....

PLCهای کوچک:

PLC های متوسط:

PLC های بزرگ:

PLC ها با کاربرد محلی:

PLC ها با کاربرد گسترده:

هنگام را هاندازی یک سیستم PLC نکات زیر را مد نظر داشته باشید:

1.درستی اتصالات بین ورودیها و خروجی ها و PLC باید بررسی شود.

2.ولتاژ تغذیه مناسب PLC باید از طریق کلید حفاظتی به PLC متصل شده باشد.

3.عملکرد کلیه شستی های توقف اضطراری (Emergency Stop Buttons) بررسی گردد.

4.بعد از اطمینان از صحت مراتب بالا تغذیه PLC را وصل نموده و از طریق پروگرامر برنامه را وارد PLC نمایید.

 

قیمت فایل فقط 7,500 تومان

خرید

برچسب ها : پاورپوینت سیستم PLC , دانلود پاورپوینت سیستم PLC سیستم PLC plc آموزش پی ال سی پاورپوینت برق صنعتی برق صنعتی دانلود پاورپوینت پاورپوینت

admin2 بازدید : 30 شنبه 21 اسفند 1395 نظرات (0)

گزارش اموزش اداره برق استان زنجان

گزارش اموزش اداره برق استان زنجاندسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 39 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 10 

گزارش اموزش اداره برق استان زنجان در 10 صفحه ورد قابل ویرایش

 

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

فهرست

عنوان

توضیح مختصری از ادراه برق ابهر

ارگو نوعی

حفاظت الكتریكی

كلیدهای حفاظت از جان

ایمنی در تابلوهای برق

انتقال انرژی

انواع اتصال های 

گروهای اتصالی ها

 

 

مقدمه

مهندسان برق با خلق وعملکرد سیستمهای بسیار متنوعی سروکار دارند که به منظور بدست آوردن نیازها و خواسته های جامعه طراحی می شوند . این سیستم ها دامنه گسترده ای دارند واز سیستم های مربوط به تولید ،انتقال وکنترل مقادیر کم انرژی سیستم های کنترل و بهره وری از مقادیر بسیار زیاد انرژی رادربرمی گیرند ،درایران سیستم های برق حداکثر نقاط به صورت شعاعی ساده است و کمتر از تجهیزات ایمنی خط استفاده کرده اند وبرای تولید برق در نیروگاهها از سوختهای فسیلی استفاده می کنند وتا حد خیلی کم از توربینهای آبی وبادی و هسته ای برای تولید برق استفاده می کنند و قسمت انتقال برق نیز بیشتر به صورت هوایی است ودر بعضی از جاهای خاص از کابل کشی زمینی استفاده کرده اند .

دراین گزارش در فصل اول در مورد ایمنی دربرق وکارکردن با قسمتهای مختلف سیستم برق توضیح داده شده است وباید گفت ایمنی مهمترین ویکی از اصولی ترین کارهایی است که هر کس می خواهد با برق سروکار داشته باشد باید آن رابداند ورعایت کند که سلامت وکار طولانی ومداوم با برق رابرای خود تضمین کند ودر فصل دوم در مورد قسمتهای اداره برق و وظایف آنها شرح داده شده است و همچنین در مورد تجهیزات دستگاهی که مورد استفاده در اداره برق قرار می گیرد .

درپایان این امر را برخود واجب می شمارم که از زحمات بی شائبه جناب آقای مهندس ومحمدرضا حسن زاده و همچنین راهنمائی های بی دریغ شرکت برق شهرستان ابهر کمال تشکر نمایم و همچنین از زحمات خدمات رایانه ای APPLE که درامر  تایپ این گزارش زحمات فراوان کشیده اند سپاسگذاری می نمایم .

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش اموزش اداره برق استان زنجان , گزارش کاراموزی اداره برق استان زنجان کاراموزی اداره برق استان زنجان ,کارورزی اداره برق استان زنجان دانلود گزارش کارآموزی اداره برق استان زنجان

admin2 بازدید : 64 شنبه 21 اسفند 1395 نظرات (0)

گزارش کاراموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC

گزارش کاراموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین ACدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 161 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 139 

گزارش کاراموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC در 139 صفحه ورد قابل ویرایش

 

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

فهرست مطالب

عنوان                                                                                       صفحه

 

ماشینهای ac                                                                                  1

نقش acدر سنكرون ها                               3

اتصالات در سیستم  ac                                                                 11

مبدل های ac                                                                                  12

قسمتهای مختلف یك تنظیم كننده                         20

مباحث كلی در مورد فیلتر                              25

تقویت كننده   dc                                                                         34

مدار محدود كننده مدار                            37

تنظیم كننده های ولتاژ كلیدی                              49

ژنراتورها                                       52

تنظیم فلوی آب                                   58

تعمیرات برنامه ریزی شده توربین                        60

اندازه گیریهای كلیرنس                             74

برنامه ریزی بازرسی با بورسكوپ                       81

بازرسی احتراق                                    85

دمونتاژوالو                                     94

چك فلوی هوای نوزل سوخت                              111

حدهای بازرسی در مورد فلواسلیو                       128

ونتاژ                                           137                                        

 

 

 

ماشینهای AC

ماشینها لوازمی هستند که می توانند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی و یا بالعکس تبدیل کنند ، از اینرو بدانها مبدلهای ( Converters ) انرژی الکترو دینامیکی گفته می شود . برخی از مبدلها مانند موتورها و ژنراتورها حرکت دورانی دارند و برخی از آنها همچون رله ها ، عمل کننده ها ( Actuator ) ، محرک ها ، حرکت انتقالی یا خطی دارند . یک موتور( Motor ) الکتریکی وسیله ای است که بتواند انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل کند و یک ژنراتور ( Generator ) وسیله ای است که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می سازد . ترانسفورماتور ( Transformer ) نیز وسیله ای است که انرژی متناوب در یک میزان ولتاژ را به انرژی الکتریکی در میزان ولتاژ دیگر تبدیل می کند .

در حالت ژنراتوری رتور ( قسمت محرک ماشین ) توسط محرک اولیه بچرخش در می آید . با چرخش در آمدن هادیهای رتور در آنها بخاطر وجود میدان مغناطیسی ، ولتاژ الغا می گردد . اگر بارالکتریکی به سیم پیچ حاصله توسط این هادی ها وصل گردد جریان جاری می شود و توان الکتریکی به مصرف کننده تزریق خواهد شد.

 

 

 

 

ژنراتورها به دسته های گوناگونی تقسیم می شوند ، از جمله

(1) ژنراتورهای Dc که خود آن به دسته های زیر تقسیم می شود :

1- ژنراتور با تحریک جداگانه ( Seperatly Excited )

2- ژنراتور شنت ( Shunt )

3- ژنراتور سری

4- ژنراتور کمپوند ( Compound ) اضافی

5- ژنراتور کمپوند نقصانی

در ماشینهای Dc سیم پیچ تحریک ( Field Winding )( سیم پیچ میدان ) بر روی استاتور ( Stator ) قرار دارد و رتور ( Rotor ) حاوی سیم پیچ آرمیچر است . ولتاژ القا شده در سیم پیچی آرمیچر یک ولتاژ متناوب ( Ac ) است از اینرو برای یکسو کردن ولتاژ متناور در ترمینال رتور از کموتاتور ( Commutator ) و جاروبک ها ( Brush ) و یا یکسو سازها ( Rectifier ) استفاده می شود . از اینرو انواع مختلف ژنراتور های Dc از نظر مشخصه های ترمینالشان ( ولتاژ- جریان ) با یکدیگر فرق دارند و بسته به مورد استفاده ژنراتور مناسب را انتخاب می کنند .

ماشینهای Ac ، ژنراتورهایی هستند که انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی Ac تبدیل می کنند . و موتورهایی هستند که انرژی الکتریکی Ac را به انرژی مکانیکی تبدیل می سازد . ماشینهای Ac بیشتر به دو دسته ماشینهای سنکرون و ماشینهای القایی ( آسنکرون ) تقسیم می شوند .

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC , گزارش کاراموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC کاراموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC کارورزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC دانلود گزارش کارآموزی تنظیم كننده های ولتاژ،ژنراتور،ماشین AC تنظیم كننده های ولتاژ

admin2 بازدید : 29 پنجشنبه 19 اسفند 1395 نظرات (0)

دانلود گزارش کارآموزی در اداره برق

دانلود گزارش کارآموزی در اداره برقدسته: برق 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 851 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 38 

انرژی تولید شده که در بحث برق به صورت ولتاژ مطرح می شود، بسیار پایین است و برای انتقال این انرژی با تلفات کمتر لازم است این ولتاژ افزایش یابد

 

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

مقدمه:
در ابتدای صنعت برق نیروگاههای کوچک دیزلی و سوختی پاسخگوی مصرف کنندگان بود، اما در حال حاضر دیگر به علت استفاده روزافزون از صنعت برق و رشد مصرف رفته رفته نیروگاههای دیزلی جای خود را به نیروگاههای بخار (سیکل ترکیبی) و آبی و انرژی هسته ای و غیره می دهند تا جائیکه امروزه تلاش براین است به جهت رعایت مسائل زیست محیطی و پاکیزگی حوزه های کاری استفاده بیشتر از انرژی هسته ای، از انرژی گرمایی زمین هم برای تولید انرژی الکتریکی استفاده شود.
انرژی تولید شده که در بحث برق به صورت ولتاژ مطرح می شود، بسیار پایین است و برای انتقال این انرژی با تلفات کمتر لازم است این ولتاژ افزایش یابد. ولتاژ تولیدی نیروگاهها معمولا 6/6kv تا 30kv می باشد. این ولتاژ در پستهای نیروگاهی به ولتاژهای انتقال (63،132 ،230 و یا 400 کیلو ولت) تبدیل می شود. بعد از انتقال برای مصرف بایستی این ولتاژها به مقدار 20kv و 400v کاهش یافته که این عمل توسط ترانسهای کاهنده انجام می گیرد. لذا به منظور تامین انرژی مورد نیاز مصرف کننده ها شبکه توزیع فشار متوسط و ضعیف در بخشهای مختلف صنعتی ، کشاورزی ، مسکونی و عمومی (تجاری) دارای شرایط و خصوصیات معینی می باشد. 
این شرایط که در شبکه توزیع می بایستی مورد توجه قرار گیرد عبارتند از:
1-تامین مستمر و پیوسته انرژی الکتریکی موردنیاز مشترکین .
2-جهت تامین انرژی مصرف کننده ها باید وضعیت شبکه به گونه ای باشد تا در موقع خرابی یک قسمت از شبکه در تغذیه مصرف کننده ها وقفه ای حاصل نشود.
3-عیب یابی سریع شرط سومی است که در توزیع می بایست مورد توجه قرار گیرد.
چهارمین شرط، انتخاب شبکه ای است که مناسب ترین و ارزانترین روش توزیع انرژی را در برداشته باشد.

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود گزارش کارآموزی در اداره برق , گزارش کارآموزی اداره برق

admin2 بازدید : 40 پنجشنبه 19 اسفند 1395 نظرات (0)

گزارش كار آزمایش سیستم های اندازه گیری

گزارش كار آزمایش سیستم های اندازه گیریدسته: برق 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 3912 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 32 

كنترل كیفیت ابزار كنترل كیفیت ( ابزار اندازه گیری ) این گزارش شامل كالیبراسیون مجموعه ای از ابزارهای آزمایشگاه است

 

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

هدف : كنترل كیفیت ابزار كنترل كیفیت ( ابزار اندازه گیری ) 
این گزارش شامل كالیبراسیون مجموعه ای از ابزارهای آزمایشگاه است 

مباحث
1) كالیبراسیون Calibration
(شامل 5 گزارش )
2) اندازه گیری برای مرحلة اول مهندسی معكوس و به دست آوردن تلرانس برای قطعات
(شامل 4 گزارش)
3) به دست آوردن لقی ( محوری و شعاعی )
(شامل 2 آزمایش)
4) كنترل straightnees Roundnees در شفت
شامل 2 آزمایش
5) اندازه گیری زاویه های یك چرخدندة مخروطی

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش كار آزمایش سیستم های اندازه گیری , گزارش كار آزمایش سیستمهای اندازه گیری

admin2 بازدید : 50 پنجشنبه 19 اسفند 1395 نظرات (0)

اصلاح رگولاسیون ولتاژ در خطوط انتقال نیرو

اصلاح رگولاسیون ولتاژ در خطوط انتقال نیرودسته: برق 
بازدید: 2 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 233 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 150 

خطوط هوایی انتقال انرژی كه از اجزاء اصلی شبكه‌های الكتریكی گسترده محسوب می‌شوند وظیفه انتقال انرژی الكتریكی از نقاط تولید به مراكز مصرف را بعهده داشته

 

قیمت فایل فقط 13,500 تومان

خرید

مقدمه 
اصولاً هر شبكه الكتریكی گسترده را می‌توان شامل بخش‌های تولید (Generation) و انتقال (Transformation) تبدیل (Transformation) توزیع (Distribution) و مصرف (Consumption) دانست .
خطوط هوایی انتقال انرژی كه از اجزاء اصلی شبكه‌های الكتریكی گسترده محسوب می‌شوند وظیفه انتقال انرژی الكتریكی از نقاط تولید به مراكز مصرف را بعهده داشته و می‌توان آنها را به رگهای حیاتی صنعت برق تشبیه نمود . در اغلب مواقع مسئله چگونه امر تغذیه انرژی الكتریكی را به مراكز تولید آن وابسته می‌دانند در صورتیكه تنها 35 درصد كل مخارج ایجاد نیروگاه و 65 درصد بقیه صرف انتقال این انرژی و رساندن آن به نقاط مصرف می‌گردد . همواره مورد توجه خاص دت اندركاران صنعت برق و طراحان خطوط انتقال بوده تا با استفاده از تكنیك‌های مدرن طراحی و بهره‌گیری از آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه ضمن بالا بردن كیفیت انتقال ، هزینه‌های لازم را نیز به حداقل رسانند . نكته مهم دیگر كه استفاده از تكنیكهای جدید طراحی را اجتناب ناپذیر می‌سازد تلفات انرژی در طول خطوط انتقال است كه هر ساله درصدی از این انرژی را كه با مخارج سنگین تهیه می‌شود بدون هیچ استفاده ‌ای به هدر می‌دهد .
البته موضوع تلفات انرژی الكتریكی منحصر به انتقال بوده و در سایر بخشها مانند تولید تبدیل و توزیع نیز سهم توجهی از انرژی الكتریكی تلف می‌شود . آمارهای موجود نشان می‌دهند كه در كشور ما سیر نزولی تلفات در بخش انتقال طی سالیان اخیر نسبت به سایر بخشها سریعتر بوده و این نتیجه بازنگری مداوم بر روشهای قبلی و به روز در آوردن آنها مطالعه و تحقیق مستمر و سرانجام تلاش در جهت دستیابی به آخرین تكنولوژی مورد استفاده در كشورهای پیشرفته در این زمینه می‌باشد.
به طور كلی بحث انتقال از آنجا آغازگردید كه تولید انرژی الكتریكی در بعضی مناطق به سبب وجود پتانسیل و فاكتورهای لازم جهت تولید در آن نقطه افزایش یافت و می‌بایست این انرژی تولید شده به سایر نقاط هم ارسال می‌شد . 
البته در سالهای پیدایش انرژی الكتریكی به علت محدود كردن امكان تولید فقط انرژی جریان مستقیم (D.C) با ولتاژ ضعیف را انتقال می‌دادند و نیروگاهها قادر بودند تنها چند خانه را تغذیه كنند . بعدها بتدریج نیروگاه‌هایی ساخته شد كه قادر بودند مجتمع‌های بزرگتری را تغذیه نمایند .
تكامل صنعت ماشین سازی و بخصوص ماشین‌های بخار و بالاخره پیدایش و تكامل توربین‌های آبی و بخار تولید انرژی الكتریكی بیشتری را در یك نقطه امكان‌پذیر ساخت . با افزایش قدرت تولید در سالهای بعد ولتاژهای بالاتری جهت انتقال این قدرت مورد نیاز بود . لذا ولتاژ بتدریج بالاتر رفت به طوری كه امروزه ولتاژ انتقال بوسیله سیستم‌های سه فاز (AC) به حدود 1150 كیلووات هم رسیده است .
زیر انتقال توانهای بالا به مسافات طولانی تلفات انرژی را به شدت افزایش می‌دهد و متداولترین راه جهت كاهش این تلفات كه مستقیماً با جریان مرتبط است افزایش ولتاژ انتقال است .

فهرست مطالب
فصل اول : مقدمه‌ای در مورد خطوط انتقال و رگولاسیون ولتاژ در خطوط انتقال
مقدمه 
مفهوم رگولاسیون ولتاژ 
الف- خطوط انتقال كوتاه 
ب- خطوط انتقال متوسط 
ج – خطوط انتقال بلند 
تاثیر ولتاژ بر روی ضریب بهره انتقال 
راه‌حل‌های كنترل ولتاژ در شبكه 
عوامل افت ولتاژ 
اهداف 
فصل دوم
تعاریف یك سیستم قدرت و انواع شبكه‌ها 
تاثیرولتاژ بر روی ضریب بهره انتقال 
علل استفاده از شبكه‌های سه فاز 
انواع شبكه‌ها 
افت ولتاژ و تلفات انرژی 
طراحی شبكه‌های توزیعی 
فصل سوم : مقدمه‌ای بر انواع انرژی در ایران
تولید و توزیع 
منابع انرژی برق در ایران 
انتقال و توزیع برق 
توزیع نیرو 
منابع انرژی طبیعی جدید و طبیعی موجود 
فصل چهارم : انتخاب سطح ولتاژ در انتقال
مقدمه
انتخاب ولتاژ اقتصادی 
الف) تعیین ولتاژ به كمك رابطه تجربی استیل 
ب) تعیین ولتاژبه كمك منحنی تغییرات ولتاژ 
ج) رابطه تجربی جهت تعیین ولتاژ انتقال در مسافت طولانی 
د) یك رابطه تجربی دقیق جهت تعیین ولتاژ در انتقال 
فصل پنجم : بررسی انجام ولتاژ‌ها
مقدمه 
اضافه ولتاژهای موجی 
اضافه ولتاژهای موقت 
فصل ششم : اثر نوسانات ولتاژ بر دستگاه‌های الكتریكی و روشهای اصلاح آن
چكیده 
1- اثر تغییرات ولتاژ بر عملكرد وسایل الكتریكی 
2- افت ولتاژ مجاز در اجزاء شبكه 
3- روشهای تنظیم ولتاژ در شبكه توزیع 
4- تنظیم در قسمتهای مختلف شبكه توزیع 
5- روش كنترل دستگاههای تنظیم ولتاژ 
فصل هفتم : بهبود تنظیم ولتاژ در خطوط توزیع انرژی الكتریكی
مقدمه
تصحیح كننده ولتاژ ترانسفورماتوری 
تصحیح كننده ولتاژ راكتیو TSC/TSR
فصل هشتم : تنظیم سریع ولتاژ ژنراتور
1- تنظیم كننده تیریل 
2- تنظیم كننده سكتور گردان 
3- تنظیم كننده روغنی 
4- تنظیم كننده آمپلیدین 
فصل نهم : سیستم MOSCAD برای جبران افت ولتاژ
كاربرد عملی 
مراحل تولید و توزیع نیروی برق 
سیستم اتوماتیك كنترل شبكه توزیع از راه دور DA
پایه واساس طرز كار سیستم كنترل از راه دور DA
مشخصات مهم و اصلی MOSCADRTU
شرح جعبه MOSCAD كنترل از راه دور و قابل برنامه‌ریزی 
ارتباط متغیرها 
فصل دهم : تنظیم ولتاژ ترانسفورماتور
تنظیم طولی ولتاژ 
تنظیم ولتاژ زیربار 
تنظیم عرضی ولتاژ 
فصل یازدهم : بررسی كنترل ولتاژ و راههای جبران سازی آن
الف ) كنترل قدرت راكتیو و ولتاژ توسط ترانسفورماتورهای متغییر 
ب‌) عملكرد خطوط انتقال بدون جبران كننده 
1- خط انتقال در شرایط بی‌باری 
2- خط انتقال در شرایط بارداری 
ج ) جبران كننده‌های ثابت ، موازی در سیستم به هم پیوسته 
د) انواع جبران كننده‌ها 
جبران كننده‌های راكتیو 
و ) كندانسورهای سنكرون 
هـ) جبران كننده‌های استاتیك

قیمت فایل فقط 13,500 تومان

خرید

برچسب ها : اصلاح رگولاسیون ولتاژ در خطوط انتقال نیرو , پایان نامه اصلاح رگولاسیون ولتاژ خطوط انتقال نیرو

admin2 بازدید : 165 چهارشنبه 18 اسفند 1395 نظرات (0)

بررسی تست های غیر مخرب (NDT) در تجهیزات سیستم های قدرت

بررسی تست های غیر مخرب (NDT) در تجهیزات  سیستم های قدرتدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 8392 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 109 

تمایل سیستم قدرت برای ایجاد نیروهای بازیابی برابر یابیشتر از نیروهای اختلال وارد شده به آن ، به منظور نگهداری حالت تعادل سیستم را پایداری می گویند

 

قیمت فایل فقط 16,900 تومان

خرید

تمایل سیستم قدرت برای ایجاد نیروهای بازیابی برابر یابیشتر از نیروهای اختلال وارد شده به آن ، به منظور نگهداری حالت تعادل سیستم را پایداری می گویند.اگر نیروهایی که سعی دارند ماشین ها را با یکدیگر درحالت همگام synchronous حفظ نمایند به قدر کافی بزرگ باشند تا بر نیروهای اختلال غلبه کنند، سیستم پایدار ( درحالت همگام) باقی میماند. مساله پایداری به رفتار ماشین های سنکرون پس از رخداد یک اختلال مربوط می شود ، به عبارتدیگر پایداری سیستم قدرت، خاصیتی از سیستم است ، که به ماشین های سنکرون سیستم توانایی میدهد تا به اختلال در وضعیت کار عادی پاسخ دهند و دروضعیت جدیدی به کار عادی خود باز گردند.

مسائل پایداری بسته به ماهیت و وضعیت اختلال معمولا بر دو نوع اصلی تقسیم می شود:

* بررسی پایداری درحالت مانا Steady state stability

* بررسی پایداری درحالت گذرا Transient stability

پایداری مانا ( ماندگار) به توانایی سیستم قدرت در بازگرداندتن همگامی پس از رخداد اختلال های کوچک وکند مثل تغییرات تدریجی تونان اطلاق میگردد. حالت توسعه یافته پایداری ماندگار پایداری پویا (دینامیکی) Dynamjic stability نامیده می شود. پایداری پویا مربوط به اختلال های کوچک برای مدت زمان طولانی با منظور کردن وسایل کنترل خود کار می باشد.

فهرست مطالب:

چکیده 1

فصل اول ارتباط پایداری شبکه قدرت با عملکرد صحیح تجهیزات

1-1 مقدمه 2

1-2 تجزیه وتحلیل تجهیزات در شبکه های توزیع، فوق توزیع وانتقال 4

1-2-1 کلیدهای قدرت 4

1-2-2 اشکالاتی که ممکن است باعث عدم عملکردصحیح کلیدها شود 5

1-2-3 اشکالاتی ناشی ازعدم عملکرد صحیح کلیدها 5

1-2-4 عوامل موثر در میزان تاثیر عملکرد کلیدهای قدرت بر پایداری سیستم 6

1-2-5 خصوصیات عمده ومهمی که کلیدهای قدرت باید دارا باشند 6

1-2-6 تقسیم بندی کلیدهای فشار قوی بر حسب وظیفه ای که دارند 6

1-2-7 انواع کلیدهای قدرت 7

1-2-8 انتخاب کلیدهای فشارقوی 7

1-2-8-1 انتخاب کلیدهای فشار قوی برحسب مشخصات نامی 7

1-2-8-2 انتخاب کلیدهای فشار قوی برحسب وظیفه قطع و وصل 8

1-2-9 سکسیونر و کلید زمین و کلید و ویژه تخلیه بار الکتریکی 8

1-2-10 کلید زمین 9

1-2-11 کلید مخصوص تخلیه بار الکتریکی 9

1-2-12 فیوز 10

1-2-13 کلید بار 10

1-2-14 سکسیونر قابل قطع زیر بار 11

1-2-15 انواع وموارد استفاده ترانسفورماتورها 13

فصل دوم ضرورت بازرسی و روشهای مختلف بازبینی 15

2-1 مقدمه 15

2-2 روشهای مختلف بازبینی و بازرسی فنی 15

فصل سوم بررسی سیستمهای مختلف آزمون های غیر مخرب 19

3-1 مقدمه 19

3-2 تکنیک بازرسی بامایع نافذ 19

3-2-1 اصول بازرسی بامایع نافذ 20

3-2-1-1 آماده سازی قطعه 20

3-2-1-2 استعمال مایع نافذ 20

3-2-1-3 تمییز کردن مایع اضافی 20

3-2-1-4 ظهور 21

3-2-1-5 مشاهده و بازرسی 21

3-2-2 ویژگیهای یک مایع ناذ 21

3-2-3 مزایا ومحدودیت ها و دامنه کاربرد تکنیک بازرسی بامایع نافذ 23

3-3 سیستم بازرسی با ذرات مغناطیسی 23

3-3-1 مغناطیسی کردن قطعات 25

3-3-2 آشکار سازی عیب بوسیله ذرات مغناطیسی 26

3-3-3 مزایا ومحدودیت ها و دامنه کاربرد تکنیک بازرسی با ذرات مغناطیسی 27

3-4 سیستم بازرسی با جریان فوکو 27

3-4-1 ساختمان سیم پیچ ها 29

3-4-2 انواع مدارهای سیم پیچی جریان های گردابی 30

3-4-2-1 شبکه پل 31

3-2-2-2 مدارهای تشدید 31

3-5 سیستم بازرسی با رادیو گرافی 32

3-5-1 برخی ازمحدودیت های استفاده از سیستم رادیو گرافی 32

3-5-2 اصول استفادهاز سیستم رادیوگرافی 33

3-6 سیستم ترمو گرافی 34

فصل چهارم بررسی سیستمهای ترموگرافیک درتست تجهیزات شبکه قدرت 35

4-1 مقدمه 35

4-2 تاریخچه عکس های حرارتی مادون قرمز 35

4-3 طیف اشعه مادون قرمز 36

4-4 اصول و نحوه کار سیستمهای ترموگرافیک 38

4-5 استفاده از عکسهای حرارتی در برنامه تعمیراتی تجهیزات 39

فصل پنجم بررسی و تعین نقاط معیوب تجهیزات بااستفاده از ترموگرافی 40

5-1 مقدمه 40

5-2 اولویت های تعمیرات برحسب دمای اضافی 41

5-3 عوامل مشکل زا در تعین درجه حرارت اضافی 42

5-4 نمونه هایی از عکس های حرارتی 45

فصل ششم دوربین کرونا 48

6-1 مقدمه 48

6-2 کرونا 49

6-3 دوربین کرونا 51

6-4 ساختار عملیاتی دوربینهای کرونا 53

6-5 کاربرددوربین های کرونا 55

6-5-1 بازدید زمینی خطوط انتقا ل نیرو 55

6-5-2 بازدیدهای پریودیک تجهیزاتپست های فشار قوی 62

6-5-3 بازدیدهای پریودیک شبکه های توزیع 62

6-5-4 بازدیدهای هلیکوپتری خطوط انتقال نیرو 64

فصل هفتم بررسی روغن ترانسفورماتور و روشهای بازرسی آن 78

7-1 مقدمه 78

7-2 عایق روغن 72

7-3 آزمایشات روغن 75

7-3-2 رطوبت 75

7-3-3 ویسکوزیته 76

7-3-4 کشش بین سطحی 76

7-3-5 عدد اسیدی کل 77

7-3-6 نقطه اشتعال 77

فصل هشتم گاز کارماتوگرافی 78

8-1 مقدمه 78

8-2 گاز کارماتوگرافی 78

8-3 آنالیز نتایج حاصل از گاز کارماتوگرافی 78

8-3-1 روش دورننبرگ 80

8-3-2 روش نسبت راجرز پیشرفته 80

نتیجه گیری و پیشنهادات 85

اختصارات 86

واژه نامه 87

مراجع 89

ABSTRACT

فهرست شکلها

عنوان صفحه

فصل سوم بررسی سیستم های مختلف آزمون های غیر مخرب

شکل 3-1 عبور جریان از میان قطعه وایجاد میدان 25

شکل 3-2 ناپیوستگی های خطوط میدان در سطح قطعه 26

شکل 3-3 سیم پیچی نوع سلونوئیدی و نوع پهن 28

شکل 3-4 تشخیص عیب با جریان های گردابی 29

شکل 3-5 شبکه پل 39

فصل ششم دوربین کرونا

شکل 6-1 آشکار سازی محل کرونا توسط دوربین 50

شکل 6-2 شکست عایقی هوا ومختل شدن عملکرد ایزولاسیون 51

شکل 6-3 گستردگی طول موج امواج کرونا 53

شکل 6-4 قسمتهای تشکیل دهنده دوربین کرونا 54

شکل 6-5 تصویر کرونای مقره چینی شکسته 56

شکل 6-6 تخلیه کرونا در پین یک مقره سرامیکی 56

شکل 6-7 کرونای ناشی از ترکهای مویی در چند مقره چینی 57

شکل 6-8 شکستگی مقره در زنجیر ایزولاتور 57

شکل 6-9 کرونای ناشیاز پنجره مقره چینی 57

شکل 6-10 خرابی رینگ انتهایی زنجیره مقره 58

شکل 6-11 کرونای مقره انتهایی ناشی از رطوبت و آلودگی 58

شکل 6-12 نحوه قرار گرفتن آب روی مقره سیلیکونی 59

شکل 6-13 کرونای ناشی ازتجمع قطرهای آب بر روی مقره سیلیکونی 59

شکل 6-14 عکس معمولی رشته گسیخته شده از هادی خط انتقال 59

شکل 6-15 تصویر کرونای ناشی اررشته گسیخته شده هادی خط انتقال 60

شکل 6-16 تصویر کرونای ناشی از نشست فضولات پرندگان بر روی هادی خط انتقال 60

شکل 6-17 تصویر کرونای ناشی از آلودگی روی خطوط انتقال نیرو 61

شکل 6-18 تصویر کرونای موجود در روی مقره ها از فاصله ای در حدود 300 متر 61

شکل 6-19 عیوب موجود بر روی مقره های مربوط به یک سکسیونردر پست فشار قوی 62

شکل 6-20 تصویر کرونای ناشی از یک مقره چینی شکسته شده مربوط به یک خط هوای 63
20 کیلووات

شکل 6-21 کرونای ناشی از عیب در زانویی (Elbow) سمت فشار قوی ترانس توزیع 63

شکل 6-22 تصویر کرونای ناشی ازالمان تولید کننده اغتشاشات رادئویی 64

شکل 6-23 تصویر هوای مقره پلیمری معیوب 64

شکل 6-24 نمونه ای از بررسی وضعیت کرونای مقره ها در هوای مه آلود 65

شکل 6-25 وضعیت عمومی کرونای موجود بر روی فاز A 66

شکل 6-26 تعداد فنون ناشی از کرونای موجود بر روی فاز A 66

( شدت کرونا بر روی هادی)

شکل 6-27 وضعیت عمومی کرونای موجود بر روی فاز B 66

شکل 6-28 وضعیت عمومی و شدت کرونا بر روی فاز C 67

شکل 6-29 به توانایی دوربین کرونادرتشخیص بخش های معیوب هادی از 67

قسمت های سالم هادی خط انتقال در فاز C درقت شود. 67

شکل 6-29 باندل معیوب فاز B از باندل سالم از فاصله حدودا 70 متری قابل تشخیص است.67

شکل 6-30 شدت کرونای موجود برروی باس بار فاز A (حدودا 1400 فوتون درثانیه) 67

شکل 6-31 تشخیص محل ایجاد کرونا بر روی باس بار توسط دوربین های کرونا از 68

فاصله حدودا 30متری

شکل 6-32 تشخیص محل عیب از فاصله حدودا 40 متری توسط دوبین کرونا مدل + 68 COROcamiv

شکل 6-33 بزرگنمایی محل عیب شناسایی شده در شکل قبل در انتهای زنجیر مقره 68

شکل 6-34 اندازه گیری شدت کرونای تشخیص داده شده در دو تصویر قبلی 69

( حدود 20 فوتون در ثانیه )

شکل 6-35 کرونای موجود بر روی رینگ یکنواخت کننده میدان 69

شکل 6-36 نامناسب بودن اتصال jamper به هادی خط انتقال 69

فهرست جداول

فصل اول ارتباط پایداری شبکه قدرت با عملکرد صحیح تجهیزات

جدول 1-1 انتخاب کلیدهای فشار قوی بر حسب مشخصات نامی 8

جدول 1-2 استقامت سکسیونر کلید زمینوکلید ویژه تخلیه بار الکتریکی ساخت زیمنس 10

جدول 1-3 نحوه قطع ووصل کلید زمینوکلید ویژه تخلیهبار الکتریکی 10

فصل دوم ضرورت بازرسی و روشهای مختلف بازبینی

جدول 2-1 سیستم های عمده آزمون های غیر مخرب 16

فصل پنجم

جدول 5-1 اثر خنک کنندگی باد بر روی اجزای معیوب 43

جدول 5-2 نقاط حساس برخی ازتجهیزات و لوازم اصلی شبکه 43

فصل هفتم

جدول 7-1 مشخصات روغن ترانسفور ماتور استاندارد به تفکیک کلاس محیط 80

نصب ترانسفور ماتور

جدول 7-2 مشخصات روغن استاندارد ترانسفور ماتور مشترک برای کلاسهای 1 و2 81

فصل هشتم

جدول 8-1 نسبتهای تعریف شده برای روش دورننبرگ 90

جدول 8-2 مقادیر بحرانی گازها در روش دورننبرگ 90

جدول 8-3 عیب یابی با روش نسبت دورننبرگ 90

جدول 8-4 تشخیص عیب با استفاده از روش نسبت راجرز 91

جدول 8-5 نسبت راجرز پیشرفته 92

قیمت فایل فقط 16,900 تومان

خرید

برچسب ها : بررسی تست های غیر مخرب (NDT) در تجهیزات سیستم های قدرت , تست های غیر مخرب NDT تجهیزات سیستم های قدرت

admin2 بازدید : 93 چهارشنبه 18 اسفند 1395 نظرات (0)

تجربیات مدون دبیر رشته برق جهت ارتقا رتبه با عنوان انواع کلیدهای برق

تجربیات مدون دبیر رشته برق  جهت ارتقا رتبه با عنوان انواع کلیدهای برقدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 36 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 30 

انواع کلیدهای برق جهت تجربیات مدون برای ارتقا شغلی دبیران هنرستان

 

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

مقدمه                                                                               2

- کلیدهای فشار ضعیف :                                                         3

1-1-       طراحی كلید قدرت:                                                 10

اجزا تشكیل دهنده كلید عبارتند از:                                            11

توضیحات                                                                           13

« انواع كلید های قدرت ولتاژ‍ متوسط »                                         15

مزایای مهم كلید های قدرت VD4                                             16

كلیات:                                                                               18

مزایای كلید قدرت گازی FPS                                                   19

ویژگی های كلید قدرت HL620                                               22

تست عایقی روغن دی الكتریك:                                                 23

مزایای كلید قدرت FP:                                                           25

انواع سكسیونر های ولتاژ متوسط:                                                         27

نتیجه گیری                                                                        29

منابع                                                                                 30

قیمت فایل فقط 6,000 تومان

خرید

برچسب ها : تجربیات مدون دبیر رشته برق جهت ارتقا رتبه با عنوان انواع کلیدهای برق , تجربیات مدون دبیر برق کلیدهای برق انواع کلیدهای برق دانلود تجربیات مدون دبیر هنرستان تحقیق کلیدهای برق

admin2 بازدید : 94 چهارشنبه 18 اسفند 1395 نظرات (0)

دانلود تحقیق در مورد فلزیاب

دانلود تحقیق در مورد فلزیابدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx 
حجم فایل: 5274 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 53 

پایان نامه فلز یاببا خواندن این فایل هرکسی قادر به ساخت یک فلز یاب برای خود خواهد بود

 

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

پایان نامه فلز یاب


یکی از مباحثی جذابی که در مدارهای الکترونیکی وجود دارد فلزیابها هستند.از این رو افراد زیادی در این زمینه فعالیتهای مختلفی برای بهبود این نوع مدارها انجام داده اند.شرکتهای مختلفی وجود دارند که فلزیابهای پیشرفته برای کاربردهای خاص طراحی می کنند.اساس کار همه ی فلزیابها ،تغییرات شدت میدان مغناطیسی در اطراف سیم پیچش است.حال به دنبال این هستیم که بتوانیم یک فلزیابی بسازیم تا بتواند به خوبی یک فلز کوچک مثل سکه را در چند سانتی متری خود تشخیص دهد.برای این منظور به مدارهایی رسیدیم که در زمینه های مختلفی کاربرد دارند و همه ی این مدارها از چند روش الکترونیکی به وجود می آیند یکی از این روشها که پالس القایی میباشد مورد بحث قرار گرفته است.

 

فهرست:

فصل اول: بررسی انواع فلزیاب و نحوه عملکرد انها

فصل دوم:بررسی فلزیاب پالسی

فصل سوم:ساخت لوپ فلزیاب

فصل چهارم:نحوه تست فلزیاب پالسی

نتیجه گیری

منابع

فرمت فایل:وورد

تعداد صفحه:53

حجم فایل:5.15 مگا بایت

قیمت فایل فقط 15,000 تومان

خرید

برچسب ها : دانلود تحقیق در مورد فلزیاب , پایان نامه فلز یاب تحقیق در مورد فلزیاب تحقیق پژوهش پایان نامه مقاله ,پروژه دانلود تحقیق دانلود پژوهش دانلود پایان نامه دانلود مقاله دانلود پروژه

admin2 بازدید : 13 چهارشنبه 18 اسفند 1395 نظرات (0)

گزارش كارآموزی در شركت ایران تكنیك

گزارش كارآموزی در شركت ایران تكنیكدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc 
حجم فایل: 29 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 37 

رشته های برق الکترونیک مخابرات

 

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

نكاتی در مورد ساختمان تابلوها :

تابلو می تواند از یك یا چند صفحه از جنس عایق كه جاذب رطوبت و خود سوز نباشد (فیبر الكتریكی ) تشكیل شده یا تمام فلزی باشد .چنانچه تابلو در محلی كه افراد غیر متخصص در آن رفت و آمد می كنند نصب شده باشد نباید هیچ یك از قسمتهای برق دار آ‎ن در دسترس یا قابل لمس باشد . به عبارت دیگر ، تابلو باید با صفحات یا درب های عایق یا فلزی محصور شده باشد . برای دسترسی به قسمتهای برق دار تابلو باید بتوان صفحات محافظ یا درهای سرویس آن را با استفاده از نوعی ابزار پیاده كرد .

علاوه بر این ، در چنین محلهایی تابلو باید مجهز به در قفل شو باشد ، به نحوی كه كلیه كلیدها و لوازم و تجهیزات كنترل تابلو در پشت آن قرار گرفته باشد .

یادآوری 1 : چنانچه تابلو مجهز به كلیدهای كنترل روشنایی و نظایر آن باشد ، این كلیدها می توانند موقع قفل بودن در تابلو در دسترس باقی بمانند از محل نصب كلیدها نباید امكان دسترسی به ترمینالهای آنها یا داخل تابلو وجود داشته باشد .

یادآوری 2 : برای كمك به خنك شدن لوازم داخلی تابلو می توان آن را به منافذ عبور هوای خنك كننده مجهز كرد مشروط بر اینكه آب ترشح شده نتواند به قسمتهای برق دار آن سرایت كند .

فهرست مطالب

مقدمه 1

برخی از استانداردهای تابلوها 2

تعاریف تابلو ها 4

شرایط كار عادی 6

اطلاعات و لوح ویژگیها 9

اینترلاكها 10

طبقه بندی درجه حفاظتی تابلوها 12

علائم به كار رفته 13

كات اوت فیوز – برقگیر 19

سكسیونر قابل قطع زیر بار 20

تابلوی ان – اف 21

باردهی ترانسفورماتور 22

تنظیم ولتاژ 26

مراقبت و نگهداری از ترانسهای قدرت 30

روشهای خشك كردن ترانسها 35

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش كارآموزی در شركت ایران تكنیك , گزارش كارآموزی در شركت ایران تكنیك

admin2 بازدید : 41 چهارشنبه 18 اسفند 1395 نظرات (0)

آموزش میکروکنترلر ARM

آموزش میکروکنترلر ARMدسته: برق 
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pdf 
حجم فایل: 10 کیلوبایت 
تعداد صفحات فایل: 79 

آموزش میکروکنترلر ARM

 

قیمت فایل فقط 90,000 تومان

خرید

آموزش میکروکنترلر ARM

 

مجموعه بی نظیر فوق که بصورت دشوار گردآوری شده شامل انواع آموزش های این میکروکنترلر می باشد

به شما اطمینان خاطر داده می شود پس از مطالعه این محصول بطور کامل به این میکروکنترلر مسلط می شوید.

حجم فایل 42 مگابایت می باشد که بعد از خرید لینک آن در یک فایل DOC تحویل داده میشود.

قیمت فایل فقط 90,000 تومان

خرید

برچسب ها : آموزش میکروکنترلر ARM , آموزش میکروکنترلر ARM

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 10346
  • کل نظرات : 39
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 60
  • آی پی دیروز : 105
  • بازدید امروز : 90
  • باردید دیروز : 195
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 455
  • بازدید ماه : 19,312
  • بازدید سال : 78,946
  • بازدید کلی : 1,467,943